Presentació del Pla d’Actuació Municipal amb els objectius per a l’actual mandat

Dilluns, 26 de febrer de 2024

L’Equip de Govern presenta aquesta setmana el Pla d’Actuació Municipal (PAM), un document estratègic que recull els objectius i línies prioritàries d’actuació, així com la seva planificació al llarg de tot el mandat, per fer més transparent l’acció de govern. L’acte, obert a tota la ciutadania, tindrà lloc al Teatre Municipal El Casino, el divendres 1 de març, a les 19.00hores.

És el primer cop que l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires es dota d’un PAM. Es tracta d’una eina que recull de forma extremadament detallada els objectius i les accions del govern municipal amb la previsió de dates de finalització de cada actuació. 

El Pla d’Actuació Municipal ordena els objectius del  mandat 2023-2027 al voltant de sis eixos:

  • Ens volem quedar a Sant Esteve. Inclou un ampli ventall d’objectius com ara la generació d’habitatge, la modernització dels espai públics, el creixement del comerç local i el suport a les empreses, sense oblidar l’aposta per la màxima ocupació, l’atenció al consumidor i la projecció turística del municipi.
  • Societat ecològica fa especial incidència en la transformació energètica i ecologia. També aposta per una nova visió de la mobilitat
  • Municipi feminista i igualitari conté un conjunt de mesures per avançar en la igualtat entre homes i dones. Però també es vol incidir en la igualtat en tots els àmbits.
  • Les persones, la nostra prioritat. Presta atenció al sector de les cures, la joventut, la salut, l’esport, la cultura i tots aquells aspectes relacionats amb la prestació de serveis a la ciutadania.
  • Els barris, el batec de Sant Esteve pretén millorar els barris del municipi a través de millorar la connectivitat, les infraestructures i els equipaments
  • Sant Esteve transparent i participatiu. Compromís de consolidar els mecanismes de participació ciutadana i de donar comptes de l’acció de govern.

Web per rendir comptes
El Pla d’Actuació Municipal ha creat un lloc web on la ciutadania podrà consultar el grau d’assoliment de cadascú dels objectius als quals s’ha comprés l’actual equip de govern. D’aquest forma es vol subratllar la importància d’aquest document per fer més transparent l’acció del govern municipal.

Darrera actualització: 26.02.2024 | 12:13