Primera Trobada de colles geganters a la Festa de la Tardor

Dijous, 20 d'octubre de 2022 a les 13:25

Un total de sis colles participaran diumenge en la 1a Trobada Gegantera de Sant Esteve. Les entitats participants provenen de diferents localitats de Catalunya. L’activitat començarà a les 9.30h amb la plantada de gegants davant de l’Ajuntament.

Organitzada per la Colla Gegantera de Sant Esteve amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura, la trobada neix amb voluntat de celebrar-se amb periodicitat anual a partir d’ara.

Les colles participants són de les poblacions de Cervera, la Beguda Alta, Martorell, Sant Fruitós de Bages i Vilassar de Dalt, així com la de Sant Esteve Sesrovires.

A les 9.30h hi haurà la plantada de gegants davant l’Ajuntament. A les 11.00h els gegants de Sant Esteve, el Siset i l’Angeleta, iniciaran la passejada per centre del poble acompanyats de a resta de colles participants. Cap a les 12.00h, tindrà lloc a la plaça del Doctor Tarrés els balls de lluïment.

La colla de Sant Esteve està treballant perquè les i els sesrovirencs s’impliquin en l’àmbit geganter i facin ballar el Siset i l’Angeleta, com ja ho van durant la passada Festa Major.

Darrera actualització: 20.10.2022 | 13:30