Procés participatiu sobre el reglament d’ús del Casal de Vallserrat

Dissabte, 21 de gener de 2023 a les 17:00

Amb la voluntat de millorar la dinamització del barri, l’Ajuntament ha obert un procés de participació perquè veïns i veïnes puguin opinar sobre el futur reglament que regularà els usos del Casal Social de Vallserrat. El Portal de Participació Municipal ha posat en marxa un espai per recollir opinions i suggeriments.

El procés participació està obert tant a la ciutadania en general, com a les organitzacions i associacions que vulguin contribuir amb les seves aportacions.

L’objectiu de l’Ajuntament és millorar la dinamització de Vallserrat a través dels serveis que s’ofereixen al casal social del barri. Amb un bon funcionament i coordinació dels diferents espais de l’equipament es considerà que hi haurà major afluència de persones al casal i un increment de les activitats socials i culturals.

Per donar resposta a aquests reptes, cal aprovar un reglament que reguli l’ús del Casal Social de Vallserrat,  es considera convenient comptar amb la veu del veïnat per poder redactar-lo.

En la web Participa 311, que és el Portal de Participació Municipal, es poden deixar fins a l’1 de febrer tot tipus de propostes que ajudin a confeccionar el reglament i potenciar el Casal Social de Vallserrat. Més enllà del lògic interès dels propis veïns i veïnes del barri, també ho és per a la resta del municipi, per això l'Ajuntament anima tothom a participar-hi.

Darrera actualització: 20.01.2023 | 14:02