Procés participatiu sobre el reglament d’ús del Casal de Vallserrat

Dissabte, 21 de gener de 2023

Amb la voluntat de millorar la dinamització del barri, l’Ajuntament ha obert un procés de participació perquè veïns i veïnes puguin opinar sobre el futur reglament que regularà els usos del Casal Social de Vallserrat. El Portal de Participació Municipal ha posat en marxa un espai per recollir opinions i suggeriments.

El procés participació està obert tant a la ciutadania en general, com a les organitzacions i associacions que vulguin contribuir amb les seves aportacions.

L’objectiu de l’Ajuntament és millorar la dinamització de Vallserrat a través dels serveis que s’ofereixen al casal social del barri. Amb un bon funcionament i coordinació dels diferents espais de l’equipament es considerà que hi haurà major afluència de persones al casal i un increment de les activitats socials i culturals.

Per donar resposta a aquests reptes, cal aprovar un reglament que reguli l’ús del Casal Social de Vallserrat,  es considera convenient comptar amb la veu del veïnat per poder redactar-lo.

En la web Participa 311, que és el Portal de Participació Municipal, es poden deixar fins a l’1 de febrer tot tipus de propostes que ajudin a confeccionar el reglament i potenciar el Casal Social de Vallserrat. Més enllà del lògic interès dels propis veïns i veïnes del barri, també ho és per a la resta del municipi, per això l'Ajuntament anima tothom a participar-hi.

Darrera actualització: 20.01.2023 | 14:02