Puntaires de tot Catalunya es troben diumenge a Sant Esteve Sesrovires

Dimecres, 21 de setembre de 2022 a les 11:30

Més de 170 aficionades a les puntes de coixí participaran diumenge, a la pista Francesc Castellet, en la 27a Trobada de Puntaires. Les participants arribaran des d’una quinzena de diferents poblacions catalanes. També hi haurà sis parades per adquirir fils, didals, patrons i altres materials relacionats.

La trobada no se celebra des de l’any 2019. Un cop superades les restriccions de la pandèmia, el Col·lectiu de Puntaries torna a organitzar una nova edició “amb moltes il·lusió i moltes ganes”.

En aquests moments hi ha més de 170 persones que han confirmat la seva assistència i venen de poblacions com ara el Prat, Terrassa, Sant Sadurní, Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Reus, Piera, Torrelles de Fox, Sant Boi, Hospitalet, Calaf, Sant Antolí i Constantí, entre d’altres.

En el mateix recinte de la Pista Castellet hi haurà sis parades de venda de material relacionat amb les puntes de coixí.

La 27a Trobada de Puntaries està organitzada pel Col·lectiu de Puntaires amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires.

Trobada Puntaires

Darrera actualització: 21.09.2022 | 11:48