Quatre detinguts que es feien passar per operaris de la llum

Dimecres, 26 d'octubre de 2022 a les 12:00

La Policia Local va detenir divendres quatre individus amb antecedents que es feien passar per operaris d’una companyia d’electricitat. La col·laboració ciutadana i la ràpida intervenció policial van evitar que acabessin perpetrant robatoris.

Els fets van tenir lloc al voltant de les 11 del matí quan veïns de la zona de l’escola Vinya del Sastret van alertar de la presència d’un vehicle amb persones en actitud sospitosa. Un mosso fora de servei va aturar un dels individus i tres més van fugir a peu. Una patrulla de la Policia Local va interceptar-ne un segon.  

La Policia Local va donar avís a Mossos d’Esquadra de Martorell i a les policies de Masquefa i d’Abrera per tal de localitzar les altres dues persones fugides que finalment es van localitzar a la benzinera del polígon Ca n’Estella.

L’actuació policial conjunta va permetre la detenció i fustrar el possible delicte. Dos dels detinguts van passar a custodia de Mossos per tenir requisitòries judicials. Agrair, una vegada més, la col·laboració ciutadana, clau per actuar amb celeritat.

Consells

Des de la Policia Local es recorda que les visites de comercials de llum o gas que no s’han sol·licitat no estan permeses. La companyia distribuïdora oficial avisa amb una carta del dia de la revisió. Si algú es presenta a casa vostra per oferir-vos algun servei d’aquest tipus truqueu a la companyia o al 112. Per tal d’evitar robatoris i estafes, es recomana seguir els consell de seguretat següents:
-    Si el vostre domicili disposa de vídeo-porter o porter automàtic, no obriu sense preguntar qui és i on va.
-    Demaneu veure l’acreditació.
-    En cap cas no permeteu el pas al vostre domicili a persones desconegudes, especialment si no heu concertat la cita amb l’empresa.
-    La inspecció de la vostra instal·lació de gas s’ha de realitzar cada 5 anys. L’obligació de realitzar aquesta inspecció s’anuncia prèviament per escrit (enviat per l’empresa distribuïdora de gas).  

 

Darrera actualització: 26.10.2022 | 11:36