Renovació a fons del gimnàs del Complex Esportiu

Dimarts, 19 de juliol de 2022 a les 08:00

El Complex Esportiu Municipal renovarà completament la sala de fitness i de càrdio, entre el 23 de juliol i el 15 d’agost. Es fusionen els dos espais, se substitueixen totes les màquines cardiovasculars i les bicicletes indoor i, a més, s’afegeixen nous aparells de musculació. En total, 72 noves màquines. D’altra banda, la piscina interior se sotmetrà a l’agost a tasques de manteniment.

La renovació del gimnàs del Complex Esportiu és molt àmplia, començant pel mateix espai. En comptes d’haver dues sales diferenciades, ara hi haurà una gran superfície diàfana, ja que s’elimina el quartet que les separava i s’unifica l’accés. El terra de la sala de musculació també es renova completament. 

Els canvis més importants són els relatius a les màquines, un total de 72, que inclou des de les cintes de córrer, fins a les bicicletes indoor, passant pel hack squat o el hip thrust, entre moltes altres.

Revolució tecnològica
El canvis no són únicament de màquines. El món de l’esport està passant per una important revolució tecnològica que recopila les dades dels entrenaments per oferir una millor experiència d’usuari i sessions més personalitzades. Per aquest motiu, el Complex Esportiu també ha adquirit el software més avançat, el qual treballa conjuntament amb les màquines de musculació, de càrdio i de les classes de cicloses.

Per poder realitzar tot aquest ampli ventall de millores, el gimnàs estarà tancat del 23 de juliol al 15 d’agost. Així mateix, la piscina interior estarà fora de servei de l’1 al 31 d’agost per tasques de manteniment preventiu.

Darrera actualització: 18.07.2022 | 14:00