Revetlles a Vallserrat, Ca n’Amat i al Casal de la Gent Gran

Dijous, 23 de juny de 2022 a les 11:00

La nit de Sant Joan comptarà amb revetlles als barris de Vallserrat i Ca n’Amat. El Casal de la Gent Gran també tindrà la seva festa, però divendres a la tarda. En relació a les coques de Sant Joan, es recomana seguir determinats consells en la seva elaboració, conservació i consum per evitar intoxicacions alimentàries.

Revetlles

La revetlla de Vallserrat tindrà lloc el dijous 23 de juny al casal social del barri. Començarà a les 22.00h i comptarà amb la música de Josep Maria.

També la nit de Sant Joan, però a les 21.00 hores, la pista poliesportiva de Ca n’Amat acollirà un sopar de germanor, que estarà ambientat amb un equip musical. Al finalitzar, hi ha previst l’encesa d’una foguera al camp de futbol.

El Casal de la Gent Gran celebra la revetlla el divendres. Hi haurà ball, música amb l’artista Josep Maria i tampoc faltarà la coca i el cava. El preu de l’entrada és de 5 euros.

Coques

D’altra banda,  davant el tradicional consum de coques de Sant Joan, cal tenir presents un seguit de consells sanitaris, especialment amb aquells productes de pastisseria farcits de crema o nata.  Aquest aliments s’han de conservar en fred fins al moment del seu consum. L’Àrea de Salut recull en aquest pàgina web les precaucions que cal tenir en compte a l’hora de elaborar, comprar i consumir les coques de Sant Joan.

Darrera actualització: 23.06.2022 | 11:15