S’amplia el termini per renovar el Consell Consultiu Municipal

Dijous, 2 de maig de 2024

Avui s’obre el període per a la presentació de candidatures a vocals del Consell Consultiu Municipal, en els segments que encara resten vacants de renovar: sector empresariat, petit comerç i agricultura. El Ple Municipal del 24 d’abril va aprovar l’ampliació del termini, del 2 al 29 de maig, ambdós inclosos.

El Consell Consultiu Municipal és un òrgan de participació ciutadana que emet informes preceptius sobre temes rellevants del municipi en àmbits com l’econòmic i l’urbanístic. Està format per 11 vocals, a més dels membres nats que són persones que han estat alcaldes durant, com a mínim, una legislatura, ininterrompudament.

Els vocals són nomenats per acord plenari, per un període de sis anys, renovant-se per meitats cada tres anys. En el cas dels membres nats, aquests tenen dret a veu però no a vot.

Les persones interessades en presentar-se com a vocals poden fer-ho per via telemàtica a través del tràmit disponible a la seu electrònica de l’ajuntament o presencialment al SIAC, fins al dimecres 29 de maig.

Enllaç al tràmit per presentar-se

 

Darrera actualització: 30.04.2024 | 13:10