Sant Esteve acull una jornada sobre dinamització turística del Baix Llobregat Nord

Dilluns, 30 d’octubre de 2023

La Sala El Celler va acollir divendres una jornada de treball sobre el Pla de dinamització turística del Baix Nord. L’objectiu de l’acte, organitzat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat en col·laboració amb l’ajuntament de Sant Esteve, era fer un seguiment del desenvolupament d’aquest pla d’impuls de l’activitat turística als municipis d’Abrera, Castellví, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa i Sant Esteve.

L’alcalde Enric Carbonell i la regidora d’Acció Turística, Roser Brosed van donar la benvinguda a les persones participants. La trobada ha reunit el conseller comarcal de Turisme, Javier González Abad, i responsables polítics i tècnics de Turisme del Consell comarcal i dels diferents municipis.

En el decurs d’aquesta jornada de treball es van repassar les accions realitzades durant l’any 2023 i es van presentar les propostes d’actuació de cara al proper exercici 2024. 

Des del 2017, quan el Consell Comarcal i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat van encarregar el projecte de “Desenvolupament econòmic i turístic de la zona nord del Baix Llobregat”, es treballa conjuntament amb els municipis amb l’objectiu de potenciar la seva activitat turística. Un exemple d’aquesta potencialitat i de consolidació del pla és el projecte dels “7 balcons de Montserrat”, inaugurats el 2022.


 

Darrera actualització: 30.10.2023 | 14:09