Sant Esteve presenta la campanya “Com a casa” per potenciar el sentiment de pertinença

Dissabte, 22 d'octubre de 2022 a les 16:00

Durant la Festa de la tardor que se celebrarà aquest diumenge 23 d’octubre, l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires farà pública la campanya “Com a casa”. Aquesta campanya té l’objectiu de potenciar el sentiment de pertinença a Sant Esteve Sesrovires i vol fomentar als sesrovirencs i sesrovirenques que se sentin com a casa quan estan als carrers, places o equipaments del poble.

Paral·lelament, aquesta campanya inclourà diverses accions per reforçar els valors positius envers el poble, com podria ser el teixit cultural, social i esportiu o les millores que s’han fet als carrers, places, parcs i equipaments municipals.

Les protagonistes de la imatge gràfica de la campanya “Com a casa” són les finestres, que simbolitzen aquell espai entre el que hi ha dins i fora de la casa. Aquestes il·lustracions estan basades en finestres reals d’edificis i cases del municipi.

La campanya va destinada a tota la població i per a totes les edats. De fet, l’estrena d’aquesta campanya, que serà aquest diumenge, estarà destinada al públic infantil. Els nens i nenes de Sant Esteve Sesrovires podran fotografiar-se en un photocall amb les finestres i el nom de la campanya i també podran fer un retallable d’un teatre en forma de finestra amb diversos personatges, entre els quals destaquen els Gegants de Sant Esteve Sesrovires, el Siset i l’Angeleta.

La campanya “Com a casa” tindrà altres accions que s’aniran executant al llarg dels mesos vinents, ja sigui en el àmbit digital com en activitats al carrer. Per l’alcalde, Enric Carbonell, “aquesta campanya vol reforçar aquesta estima de tots els sesrovirencs i sesrovirenques pel nostre poble. Però a la vegada, també és una oportunitat per incidir en el civisme, per sensibilitzar tothom que hem de tenir cura de l’espai públic com si es tractés de casa seva”.

 

 

Darrera actualització: 26.10.2022 | 12:28