Sant Esteve reforça la imatge promocional de Terra de vi i cava

Dijous, 22 de febrer de 2024

L’Ajuntament de Sant Esteve està instal·lant a la via pública pilones personalitzades en forma de taps de cava. Amb aquesta iniciativa es vol promocionar la tradició vitivinícola del municipi i l’oferta enoturística de les caves i cellers locals. Les pilones duen gravat el text “Sant Esteve Sesrovires, Terra de vi i cava”.   

Els primers taps s’han col·locat davant de l’edifici consistorial i a l’exterior del parc dels Jardinets. En total, es col·locaran una quinzena de pilones repartides per diferents indrets estratègics del municipi. L’Ajuntament també té previst lliurar-ne a les caves i cellers locals per tal que puguin ser un element identificador de la seva activitat.

Amb aquesta acció, d’una banda, es dota d’originalitat aquest element del mobiliari urbà que són les pilones. De l’altra, s’homenatja la història i el patrimoni vitivinícola i alhora es donen a conèixer els productors locals.

Sant Esteve Sesrovires ofereix una àmplia oferta turística vinculada al món del vi i el cava. Compta amb les Caves Roger Goulart, les Bodegues Ca n’Estella, el celler Can Casals i el projecte Vins Sisqueda, impulsat per joves emprenedors. Aquesta activitat vitivinícola es complementa amb l’estudi d’art Tinta i Vi. Una oferta que es promou també a través de la celebració anual de la Fira del Vi i el Cava.

Darrera actualització: 23.02.2024 | 08:49