Sant Esteve renova l’entrada al municipi pel carrer Martorell

Dimecres, 6 de juliol de 2022 a les 20:00

Aquesta setmana han començat les obres de transformació de l’entrada al municipi pel carrer Martorell. Mentre durin els treballs de reurbanització, amb una previsió d’uns quatre mesos, el vial restarà tancat a la circulació.

La reurbanització del carrer preveu dues fases: la que acaba d’iniciar-se i que porta a terme l’Ajuntament a la vorera a tocar de l’antiga Plantenvas; i una segona que es desenvoluparà dins del projecte d’urbanització de l’antiga Chupa Chups i que haurà d’executar el promotor de l’àmbit.

En aquesta primera actuació, s’intervé en uns 300 metres lineals de la vorera que discorre entre la nau de l’antiga Plantenvas i el carrer de Sant Joan. Se substitueixen els plataners per una espècie adequada per a voreres i amb un fullatge distintiu que aporti color a l’entrada del municipi.

S’opta pe run paviment de sauló continu d’aspecte terrós per integrar-ho en l’espai agrícola, un cop acaba la trama urbana donat que és un vial. Es tindrà especial atenció en la millora de la confortabilitat pels vianants, ja que és un vial freqüentat per al passeig. Per aquest motiu, s’instal·larà mobiliari urbà adequat i s’instal·larà una barana lateral de fusta.

L’obra forma part del programa de millora de l’espai públic que està duent a terme l’Ajuntament. Té un cost de 270.000 euros i compta amb el suport del programa d’inversions de la Diputació i el PUOSC. Està previst que les obres finalitzin a la tardor.

Darrera actualització: 08.07.2022 | 07:14