Sant Esteve rep el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere

Divendres, 17 de març de 2023 a les 08:00

L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha estat distingit amb el Compromís de Sostenibilitat Turística Biosphere, i és un dels set ajuntaments del Baix Llobregat que compta amb aquest reconeixement internacional per un turisme sostenible i de qualitat.

La distinció Compromís de Sostenibilitat Biosphere és un programa a escala mundial de qualitat i sostenibilitat turística que aposta per un model de turisme responsable i ambientalment sostenible. L’atorga l’Instituto de Turismo Responsable, a través del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, a aquelles empreses, serveis i destinacions que ofereixen serveis de qualitat respectuosos amb el medi ambient.

La regidora d’Acció Turística, Roser Brosed, va recollir el distintiu el passat dia 13 en l’acte de lliurament al Castell de Castelldefels, organitzat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Per la regidora aquesta acreditació “reconeix el nostre compromís amb la sostenibilitat també en la vessant turística. Posa en valor el turisme de qualitat, la responsabilitat social i les polítiques que impulsem encaminades als compromisos de l’Agenda 2030”.

A banda de l’Ajuntament, a Sant Esteve tenen la certificació Biosphere els recursos turístics  Estudi d’Art Tinta i Vi i el Club de Golf Barcelona. En aquesta edició s’han atorgat 22 nous distintius Compromís de Sostenibilitat Biosphere.

En el marc de foment de l’acció turística del municipi, cal recordar que l’any passat, l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament va ser acreditada com a nou Punt d’Informació Turística del Baix Llobregat.

 

Darrera actualització: 16.03.2023 | 15:16