Sant Esteve Sesrovires acull la 40a edició del Torneig Internacional d’Handbol

Dimecres, 6 de juliol de 2022 a les 13:30

Divendres s’inaugura a la Pista Coberta Francesc Castellet la 40a edició de la Sanes Cup, el Torneig Internacional d’Handbol de Sant Esteve Sesrovires.  L’esdeveniment no s’ha pogut celebrar en els dos darrers any per culpa de la pandèmia. Ara la competició organitzada pel CH Sant Esteve torna amb 6 països participants, 83 equips i 1.200 participants.

La Sanes Cup 22 se desenvoluparà del 8 al 12 de juliol. Els partits es disputaran en els diferents equipaments municipals, com el Pavelló Poliesportiu i la Pista Francesc Castellet, així com en les pistes de vàries escoles.

Pel que fa a participació, les xifres són molt similars als d’abans de la pandèmia. El club calcula que entre esportistes, tècnics i acompanyants al voltant d’unes 1200 persones participaran en el torneig.  Pel que fa a països, assistiran Algèria, França, Itàlia, República Txeca, Àustria i Espanya. La delegació francesa és la més nombrosa amb un total de 34 equips i 426 jugadors i jugadores.

El Torneig es podrà seguir per les xarxes socials del club. L’entitat també té un lloc web (sanescup.com) i un compte de twitter (@sanescup22)  especialment dedicats a l’esdeveniment. A més, a través de l’app Competize, si es busca la paraula SanesCup22, es podent consultar els resultats dels partits.

En aquesta edició, el cartell i la samarreta ha estat obra del dissenyador sesrovirenc Aitor Larrea.

A més de la competició, els jugadors i jugadores comptaran amb altres activitats paral·leles, com les Nits del Torneig, amb música de Dj i ball, i Food Trucks.

La Sanes Cup està organitzada pel Club Handbol Sant Esteve amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires.

Darrera actualització: 08.07.2022 | 07:19

Imatges