Sant Esteve Sesrovires torna a acollir el torneig solidari de golf de la Koeman Cup

Divendres, 12 d’abril de 2024

El torneig de golf solidari Koeman Cup es jugarà el 19 de juliol al Club de Golf Barcelona i destinarà els diners recaptats a la Fundació Cruyff. Ahir es va presentar la competició a Sant Esteve Sesrovires amb la presència del mateix Ronald Koeman. L’alcalde Enric Carbonell i el regidor d’Esports van ser convidats a l’acte.

La 4a edició de la Koeman Cup es disputarà el 19 de juliol, una data una mica més tard que en anys anteriors a causa de l’Eurocopa, que es jugarà als mesos de juny i juliol.

El lloc escollit és un cop més el Club de Golf Barcelona. Santiago Rosell, president d’aquest club sesrovirenc, ha destacat que l’esdeveniment “és un èxit”, ja que cada any hi ha més persones disposades a donar suport a aquest projecte solidari.

Els diners recaptats aniran destinats a la Fundació Cruyff. Pati Roura, directora de la fundació, ha explicat que l’any passat es van aplegar 44.000 euros, els quals es van destinar a les noves escoles de tennis amb cadira que l’entitat té a Reus i Girona. D’aquesta forma, 30 infants amb diferents discapacitats poden practicar aquesta disciplina “no només com un esport puntual sinó com una extraescolar que fa qualsevol nen”. Paty Roura ha subratllat que la idea que va portar Johan Cruyff a crear la fundació va ser “ la d’ajudar els nens vulnerables”.

L’alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell, i el regidor d’Esports, Òscar Rodríguez, han assistit a la presentació de la Koeman Cup, acte que ha estat presentat per la sesrovirenca i periodista de La Xarxa Jèssica del Moral.

La Koeman Cup compta com a principal patrocinador a l’empresa Sportium.

Darrera actualització: 12.04.2024 | 11:32