Sant Esteve tindrà un parc lúdic per a gossos

Dilluns, 14 de novembre de 2022 a les 18:00

Avui han començat els treballs per instal·lar un parc lúdic amb circuit d’agility destinat a gossos. L’espai ocuparà una superfície de 1.000m2 en un recinte tancat i s’emplaçarà a l’avinguda Moixeró, a la urbanització Masia Bach. Amb la creació d’aquest parc l’Ajuntament vol oferir a les persones que tenen gossos, una zona de lleure amb aparells, on puguin anar sense lligar, puguin córrer, jugar i socialitzar amb altres gossos.

L’espai comptarà amb diversos elements pensat per a l’exercici dels animals que el convertiran en un circuit d’agility, amb túnel, rampa, salt de pneumàtic i slalom. A més, es dotarà d’una font  d’aigua amb dues aixetes de polsador, una de les quals està adaptada com abeurador per a gossos. Disposarà també d’elements de mobiliari urbà com paperera i banc. El recinte se senyalitzarà amb un rètol indicatiu sobre les normes d’ús i estarà delimitat per una tanca perimetral d’1,7 metres d’alçada.

El regidor de Salut Pública, Òscar Rodríguez, explica que amb la creació del nou parc “es dona resposta a una demanda que havien traslladat propietaris de gossos. No podem obviar que en moltes llars hi ha gossos i són un més de la família. Hem plantejat un parc on els animals puguin fer exercici, corre lliurement, en un espai de confort i seguretat. Alhora, es respecta aquelles persones que no tenen gos o la seva presència els pot incomodar”.

Està previst que aquesta mateixa setmana puguin finalitzar els treballs d’instal·lació.

 

Darrera actualització: 14.11.2022 | 15:28