Sant Jordi, protagonista dels actes de la biblioteca al mes d’abril

Dilluns, 1 d’abril de 2024

Durant el mes d’abril, Sant Jordi serà l’eix de les principals activitats de la Biblioteca Municipal Joan Pomar i Solà. Sant Jordi serà el protagonista de l’hora del conte i del taller de roses. A més, el 23 d’abril la biblioteca estarà present amb un estand a la plaça Xic Mateu.

L’hora del conte del mes d’abril està dedicat a la llegenda de Sant Jordi. La sessió anirà a càrrec d’Enrenou Teatre i explicarà la història del drac i el cavaller Jordi. Sant Jordi, una llegenda tindrà lloc el dissabte 13 d’abril, a les 11.30 hores. Cal reserva prèvia.

Una altra activitat per al públic infantil és el taller Rosa de Sant Jordi, que es realitzarà el dimecres 17 d’abril, a les 18.00 hores. Els infants elaboraran una rosa de sabó, a la qual i podran afegir l’aroma que desitgin. El taller serà dirigit per Los Jabones de Luna. Cal reserva prèvia.

El mateix dia de Sant Jordi, el 23 d’abril, la biblioteca tornarà a la plaça Xic Mateu per mostrar les darreres novetats editorials i deixar-les en préstec. L’estand estarà obert de 10.00 a 13.00 hores.

D’altra banda, les activitats permanents continuen durant el mes d’abril. Aquestes són el grup de lectura, el cineclub, el taller d’escriptura creativa i els grups de conversa d’alemany, francès i anglès.

Darrera actualització: 26.03.2024 | 14:14