Sestiwet, la programació jove del mes de juliol

Divendres, 8 de juliol de 2022 a les 00:00

La Sala Jove ha preparat per al mes de juliol el Sestiwet, un conjunt d’activitats per al jovent que estan tenint molt bona acceptació. El passat dia 3 es va fer una sortida a Portaventura i properament tindrà lloc un taller de grafitis, un concert amb bany nocturn i una acampada de dos dies, entre d'altres propostes lúdiques. A més, hi haurà actes específics per al joves durant la Festa Major.

Les activitats que ja s’han realitzat del Sestiwet són la sortida a Portaventura, el torneig de tennis taula i  jocs de taula. 

Properes activitats
De cara a la segona quinzena de juliol, hi ha previst el Concert del Grup Figa Flawas i el bany nocturn a la piscina d’estiu, un torneig de vòlei, un taller de tie dye (samarretes) i una acampada de dos dies. També es preveu realitzar un taller de grafitis.

Per consultar els horaris i les inscripcions visiteu l’Instagram de Sala Jove  (@salajoveses) o el seu Whatsapp (607 76 54 07).

Festa Major
Per a la Festa Major, entre les actuacions per al jovent, destaca el concert de Tribade, que estaran a l’escenari acompanyades pels sesrovirencs Omega & Nox, i pels Dj  Pucci i Shakku.

Darrera actualització: 08.07.2022 | 21:20