S’inicien els treballs per arranjar els camins de Can Fonso i Can Domènech

Dijous, 12 de gener de 2023 a les 15:00

Aquesta setmana han començat les feines d’arranjament dels camins municipals de Can Fonso i de Can Domènech per tal de millorar-ne l’accessibiilitat i corregir les afectacions provocades per les pluges. L’execució dels treballs és d’un mes.

La primera actuació es fa al camí de Can Fonso, des de la baixada del torrent de Can Llopart fins al polígon industrial Sesrovires. L’arranjament continuarà al camí de Can Domènech, des de l’inici fins al carrer de les Masies i la circumval·lació al Centre Gerontològic Can Serra.

L’acondicionament d’aquests el vials passa per l’anivellament perfilat, la compactació, la neteja de la cuneta, la restauració dels marges i la millora de la canalització de les aigües.

Tant Can Domènech com Can Fonso són camins molts freqüentats per persones que realitzen activitats com el passeig o la pràctica esportiva. Aquestes intervencions s’orienten a garantir-ne l’accés amb seguretat.

Ambdues actuacions s’inclouen dins del Programa sectorial per a la millora de camins municipals 2022-2023, amb un import de 8.542,96€, finançats per la Diputació de Barcelona. 
 

Darrera actualització: 12.01.2023 | 15:41