S’obren les inscripcions per al nou curs sobre desfibril·ladors adreçat a la ciutadania

Divendres, 20 de gener de 2023 a les 17:00

L’Àrea de Salut organitza una activitat per aprendre el funcionament dels desfibril·ladors i altres aspectes relacionats. El curs s’impartirà el proper 4 de febrer a la sala El Celler de l’Ajuntament. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a partir del 27 de gener a través de l’app ReservaPlay, en el telèfon 93 771 30 17 o presencialment en l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament. El període d'inscripció finalitza el 3 de febrer. Les places són limitades.

Aquesta activitat porta el nom de Taller d’autoprotecció, suport vital bàsic i funcionament DESA/DEA per a la ciutadania i es troba en la línia d’altres de la mateixa temàtica que l’Àrea de Salut ha impartit per a entitats, associacions i personal de l’Ajuntament.

Els desfibril·ladors externs automàtics, conegut per la sigla DEA, permeten socórrer de manera ràpida i senzilla una persona que pateixi una aturada cardíaca. En l’actualitat, Sant Esteve Sesrovires disposa de 18 aparells d’aquest tipus distribuïts pel centre barri, els barris i els equipaments municipals.

 

Darrera actualització: 20.01.2023 | 13:53

Imatges