Taller d’autoprotecció i DEA per a entitats i ciutadania

Divendres, 16 de febrer de 2024

L’Àrea de Salut posa en marxa un nou curs d’autoprotecció, suport vital i funcionaments dels aparells DESA/DEA (desfibril·ladors). La sessió formativa tindrà lloc 2 de març i està obert tant a entitats com a la ciutadania en general. Inscripcions gratuïtes en l’aplicació Reservaplay a partir del 16 de febrer.

En els darrers anys, l’Àrea de Salut ha impulsat l’ampliació d’espais cardioprotegits amb un dispositiu DEA (desfibril·lador extern automàtic).  En l’actualitat, Sant Esteve Sesrovires compta amb 19 DEA en diferents barris i equipaments municipals.

La instal·lació de desfibril·ladors s’ha complementat amb l’organització de tallers per ensenyar com fer servir aquest aparell en cas de necessitat. Fins ara pers aquest cursos han passat més d’un centenar de participants, principalment treballadors municipals i persones vinculades amb els equipaments esportius.

Taller el 2 de març
Seguint aquesta línia d’acció, l’Àrea de Salut organitza el dissabte 2 de març un nou taller. En aquesta ocasió està obert tant a les entitats del poble com a qualsevol persona interessada major de 16 anys. La formació es realitzarà a la sala El Celler i l’horari serà de 10.00 a 14.00 hores.

La inscripció és completament gratuïta i es pot fer per tres vies:

  • Aplicació Reservaplay
  • Per telèfon: 937713017
  • Presencialment a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament
Darrera actualització: 15.02.2024 | 13:12