Taller pràctic sobre el funcionament del servei de whatsapp de l’ajuntament

Dissabte, 5 de novembre de 2022 a les 09:00

Com donar-me d’alta del servei? Com enviar una incidència a la via pública? Són alguns dels dubtes que es resoldran en un taller pràctic sobre el funcionament del servei de whatsapp de l’ajuntament que s’impartirà el dimarts 8 de novembre, al Casal de la Gent Gran. La sessió està oberta a tothom.

El nou sistema de gestió del Whatsapp municipal es va activar al gener i substituia el servei que utilitzem habitualment per enviar-nos missatgeria instantània. El nou sistema presentava canvis i introduia l’assistència virtual automatitzada i un sistema de menús. Per a algunes persones, aquest canvi pot comportar dificultats per utilitzar-lo correctament, especialment en persones grans.

El taller serà una sessió pràctica amb personal municipal que té com a objectiu aprendre a navegar pels menús, resoldre dubtes i treure el màxim rendiment a aquest canal de comunicació. S'impartirà al Casal de la Gent Gran, a les 18.00 hores i està obert a qualsevol persona que vulgui aprendre i familiaritzar-se amb el funcionament del servei.

El whatsapp municipal permet accedir a informació de serveis municipals, telèfons d’interès, consultar agenda i notícies, així com fer consultes i comunicar incidències. L’ajuntament envia avisos i informacions d’interès.Actualment el servei compta amb més de 1.200  persones usuàries.

Com donar-se d'alta: https://www.sesrovires.cat/actualitat/servei-de-whatsapp/

Darrera actualització: 04.11.2022 | 11:29