Taller sobre desfibril·ladors per a monitors esportius i de lleure

Dimecres, 17 d’abril de 2024

L’Àrea de Salut ha programat un nou taller sobre el funcionament dels dispositius DESA/DEA (desfibril·ladors), que poden salvar la vida d’una persona en cas de crisi cardíaca. En aquesta ocasió el curs s’adreça a monitors esportius i de lleure. Les inscripcions són gratuïtes i comencen el 17 d’abril.

El taller d’autoprotecció, suport vital bàsic i funcionament DESA/DEA s’impartirà el dia 2 de maig, a les 17.30 hores, a la sala municipal El Celler de l’Ajuntament. La duració del curs és d’unes tres hores.

La inscripció és gratuïta i es pot fer del 17 d’abril a l’1 de maig per tres vies: a través de la web Reservaplay, en el telèfon 937712017 o presencialment a l’Àrea de Serveis Personals de l’Ajuntament. Per apuntar-se, cal tenir més de 16 anys d’edat. Les places són limitades.

Espais cardioprotegits
Els tallers sobre desfibril·ladors formen part de l’aposta de l’Àrea de Salut per dotar el municipi amb espais cardioprotegits amb dispositius DESA/DEA. En l’actualitat, l’Ajuntament ha instal·lat 19 aparells d’aquest tipus en diferents barris i equipaments municipals. L’objectiu dels cursos és ensenyar com utilitzar-los en cas de necessitat.

Darrera actualització: 12.04.2024 | 13:49