Tallers digitals gratuïts per obtenir el certificat idCAT Mòbil

Dimecres, 10 de maig de 2023

Per relacionar-se electrònicament amb l’administració és necessari identificar-se digitalment. Un dels certificats més fàcils d’usar és l’idCAT Mòbil. Per aprendre a obtenir-lo i utilitzar-lo, s’han organitzat dues sessions virtuals gratuïtes. Les inscripcions ja estan obertes.

Els properes sessions virtuals sobre com obtenir idCAT Mòbil seran el 17 i el 31 de maig, a les 10.00h. El formulari d’inscripció es troba en el següent enllaç: https://web.gencat.cat/ca/temes/administracio/tallers-daprenentatge-digital

Aquests tallers d'aprenentatge digital són una iniciativa de la Generalitat de Catalunya i permeten conèixer de primera mà eines digitals per relacionar-se amb les administracions públiques. Són sessions virtuals de curta durada per aprendre de manera pràctica i senzilla.

L’idCAT Mòbil i l’idCAT Certificat
L’idCAT Mòbil funciona amb un password que s’envia per sms al mòbil de l’usuari. Després hi ha l’idCAT Certificat, més avançat que l’anterior, que es pot instal·lar en l’ordinador. De l’idCAT Certificat, l’Ajuntament ha emès 588  certificats des que l’any 2021 va començar a oferir aquest servei.

Darrera actualització: 10.05.2023 | 12:29