Temporada d’èxits del taekwondo sesrovirenc

Dissabte, 27 d’abril de 2024

L’Escola Taekwondo Sesrovires ha pujat al pòdium en tots campionats en què ha participat en els darrers mesos. Els esportistes han aconseguit medalla a l’Open d’Alcarràs, l’Open d’Espanya de Tècnica i al Campionat de Catalunya Universitari. A més, Noah Pentier i Albert Bonilla s’han classificat per al campionat d’Espanya i Guillem Bonilla està lluitant per classificar-se per al mundial de Hong Kong.

A l’Open d’Alcarràs, l’Escola Taekwondo Sesrovires va assolir el segon lloc de la classificació general. En la resta de categories va sumar 18 medalles d’or, 11 d’argent i 10 bronzes.

Pel que fa a l’Open d’Espanya de Tècnica, que es va celebrar a  la població alacantina de La Nucia, els esportistes sesrovirencs van fer un bon treball. Cal destacar la medalla d’or de Guillem Bonilla, en representació de la selecció espanyola, en la categoria trio júnior conjuntament amb dos companys del CAR.

Classificats per al Campionat d’Espanya
Els sesrovirencs Raúl Tejero, Noah Pentier i Albert Bonilla van competir en el Campionat de Catalunya Universitari. Em poomsae, Noah i Albert van guanyar l’or en la categoria parella sènior, resultat que els atorga plaça per participar en el Campionat d’Espanya. A més, en categoria individual, tant Noah com Albert van obtenir la medalla de plata.

Combat
En la modalitat de combat l’Escola Taekwondo Sesrovires va viatjar fins a Saragossa per participar en la 6a Copa Santa Isabel i va guanyar 5 medalles de bronze. També en combat,  el taekwondo sesrovirenc va tornar  del Campionat de Catalunya Infantil amb 1 or, 2 plates i 3 bronzes.

Campionat del món
El calendari de compromisos esportius del taekwondo sesrovirenc està molt atapeït d’esdeveniments en els pròxims mesos. En l’agenda està un entrenament al CAR de Madrid i la participació en el Campionat de Catalunya, en el Campionat d’Espanya, en el Campionat d’Espanya Universitari i l’exhibició del 8 de juny al teatre La Passió d’Olesa.

Però un dels reptes més importants és  el Campionat d’Espanya, que serà determinant per saber si Guillem Bonilla se classifica finalment per al Campionat del Món que se celebrarà a Hong Kong al mes de novembre.

Darrera actualització: 26.04.2024 | 14:46