Tip Toe presenta el nou espectacle ‘I am (jo soc)’ a Esparreguera

Dijous, 25 d’abril de 2024

Tip Toe Dance Studio presenta aquest any el tercer espectacle de l’escola de ball de Sant Esteve Sesrovires especialitzada en danses urbanes. Enguany estrena el 8 de juny a Esparreguera I am (jo soc). Les entrades es posaran aviat a la venda.

Tip Toe Dance Studio és una escola de ball dirigida per Albert Cerdà que té com a principals línies de treball les danses urbanes, les danses modernes i la dansateràpia. A l’estudi del carrer Lluís Companys, 4 s’imparteixen classes de hip hop, commercial dance, reggaeton, sexy & heels style, broadway jazz i dansateràpia. També s’ofereixen sessions d’elasticitat i de ioga.

Després de produccions com Around de world, ara Tip Toe presenta I am (jo soc). En el seu compte d’Instagram l’escola de danses urbanes defineix aquest nou treball com un espectacle “que et portarà a l’interior del teu ser per descobrir i entendre el potencial que portes dins”.

I am (jo soc) s’estrenarà el dissabte 8 de juny, a les 19.00 hores, al Teatre La Passió d’Esparreguera. Les entrades es podran adquirir pròximament en la mateixa escola.

Recentment Tip Toe Dance Studio ha fet el pas per convertir-se en entitat esportiva.

Darrera actualització: 22.04.2024 | 11:33