Torna el Jovinfant amb activitats divertides per als infants de totes les edats

Dimecres, 22 de desembre de 2021 a les 18:00

Aquest Nadal torna el Jovinfant, una fira d'activitats lúdiques per a infants i joves. Del 27 de desembre al 5 de gener, el pavelló s'omplirà de tallers, jocs i un tobogan gegant. El preu de l'entrada és de 2 euros per dia. El Jovinfant està organitzat per les regidories d’Esports i de Joventut.

Dies, horaris i preu
El Jovinfant obrirà les seves portes els dies 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener. L’horari  serà de 10.30 a 13.30h i de 16.30 a 19.30h, excepte els dies 31 de desembre i 5 de gener en què només s’obrirà al matí.  L’entrada té un preu de 2 euros per dia i dona dret a anar tant a la sessió del matí com de la tarda. El tiquet es pot adquirir el mateix dia al Complex Esportiu.

Les activitats estan pensades per diferents grups d'edat, a partir dels 2 anys. Hi haurà ludoteca, inflables, llits elàstics, tallers, jocs de taula i un espai itinerant.

Un munt d’activitats
Una de les propostes és la d’un tobogan lliscant de 4.5 metres d’alçada. Els infants faran servir un mena de dònut gegant per baixar per la plataforma.

Nens i nenes trobaran tres tipus d’inflables: normals, botty i de pista americana.

Els tallers aniran variant segons el dia i l’horari i seran de collarets, postals 3d, cartes als reis i d’imants de nevera, entre molts d'altres.

També hi haurà un espai itinerant amb un circuit d’aventura, un taller de circ, jocs populars gegants i jocs interactius.

Per a la franja d’edat de 2 a 5 anys hi haurà un espai específic amb elements de psicomotricitat, joc simbòlic, tallers i un petit inflable.

Jovinfant comptarà amb un servei de monitoratge per tenir cura de les diferents activitats. Pares i mares podran accedir a les grades per veure la canalla i aquells progenitors amb quitxalla menor de 5 anys podran entrar a la zona de jocs i estar amb ells.

Per accedir al Jovinfant caldrà complir amb la normativa COVID vigent en cada moment.

 

Darrera actualització: 22.12.2021 | 18:36