Tot a punt per a la Fira de Primavera de diumenge

Divendres, 3 de maig de 2024

La 8a edició de la Fira de Primavera reunirà diumenge 60 comerços, entitats i artesans en el centre urbà del municipi. De 10.00 a 14.30 hores hi haurà un espectacle itinerant, concerts, dansa oriental i un vermut musical, entre altres activitats. Paral·lelament, se celebrarà també el Concurs de Pintura Ràpida dotat amb 2.000 euros en premis.

A partir de les 10.00 h del matí, comerços, artesans i entitats es donaran a conèixer en els estands situats en el principals carrers de vianants: Pau Costas, Sant Joan, plaça Xic Mateu, Serafí Julià, plaça del Doctor Tarrés i Bonaire.

Per animar la fira, es comptarà amb l’espectacle itinerant Swing Engine Street Sextet, l’actuació de l’Associació Musical Sesrovirs i de l’Agrupació OMG! Gospel Choir, les danses orientals de Som Bollywood-Anwar Oriental i el vermut musical del col·lectiu juvenil Enxitxa’t.

En aquesta edició hi haurà per primer cop una exposició d’autocaravanes i punt d’informació de l’empresa AGBAR. Com cada any es comptarà amb unitat del Banc de Sang al Casal de la Gent Gran per recollir donacions.

Concurs de Pintura Ràpida
Altre dels al·licients de la Fira de Primavera és el Concurs de Pintura Ràpida, que repartirà un total de 2.000 euros en premis. Les teles s’han de segellar a partir de les 8.30 hores en la sala municipal El Celler. Els quadres s’han de presentar ja fets en aquest mateix lloc abans de les 13.00 hores.

La Fira de Primavera està organitzada conjuntament per les àrees de Promoció Econòmica i Cultura de l’Ajuntament.

 

Darrera actualització: 2.05.2024 | 17:15