Transports es compromet a obrir una línia de bus que uneixi Sant Esteve amb Barcelona

Dijous, 22 de desembre de 2022

Sant Esteve podria tenir una nova línia de bus que connecti amb Barcelona. Aquest és el compromís que el Servei Territorial de Transports de la Generalitat va adquirir amb l’alcalde Enric Carbonell i 1er tinent d’alcalde, Joan Galceran, en una reunió mantinguda ahir. És una demanda que l’ajuntament havia traslladat de manera reiterada.

En la trobada, es va proposar la implementació d’una línia de bus St. Esteve Sesrovires – Barcelona – St. Esteve, que podria tenir 2 a 3 parades per l’interior del municipi, al nucli urbà, Vallserrat i Ca n'amat, i que comptaria a diverses expedicions diàries entre matí i tarda.

La proposta que ha estat molt ben valorada per l’Ajuntament, està inclosa en el Pla Comarcal de millora del transport per carretera del Baix Llobregat. Des de Transports hi continuen treballant i s’espera que es pugui posar en marxa de cara al 2024 quan disposin d’assignació pressupostària.

En el decurs de la reunió es van tractar altres accions per a la millora en el servei de transports per carretera en l’àmbit de Sant Esteve Sesrovires. Així, es va parlar de la millora en la línia intercomarcal T-BUS i la línia Hispano Llacunense al seu pas per Sant Esteve, tot i que esperen data d’implementació.

Darrera actualització: 22.12.2022 | 14:05