Última sessió de l’Hora del Conte a la Biblioteca Municipal

Divendres, 17 de desembre de 2021 a les 18:00

La Biblioteca Municipal Joan Pomar i Solà acollirà el dia 22 de desembre a les 18.00h l’activitat infantil ‘La cartera reial Melina’, a càrrec d’Aïda Puig i adreçada a la mainada a partir dels tres anys. Serà l’última edició de l’Hora del Conte a l’espera que es concretin noves dates de cara a l’any que ve. És una sessió gratuïta i cal fer reserva prèvia.

L’artista-pedagoga Aïda Puig explicarà als infants el conte de la Melina, una nena que tot i tenir moltíssimes joguines es segueix avorrint. Mentre pensava què demanaria aquell any als Reis Mags, de sobte va rebre una visita molt especial, una visita que li canvia la vida.

Aïda Puig s’ha format com a actriu a la Nancy Tuñon i com a pedagoga teatral a l'Institut del Teatre. Imparteix tallers teatrals i fa representacions des de fa 10 anys, sempre des de la vessant pedagògica.

Es treballaran els sentits dels menuts a través de diferents impulsos que van rebent durant l’obra, ja sigui participant activament o fent d'espectadors.  A més, l’activitat, que durarà uns 45 minuts, fomenta la recuperació de l’antiga tradició dels fanalets de llum per la nit de reis perquè els propis infants els puguin construir i lluir-los pels carrers el dia de la rua.

La Biblioteca està ultimant la programació de les activitats infantils de l’any 2022. Per tant, ‘La cartera reial Melina’ serà, de moment, la darrera sessió de l’Hora del Conte, aquest espai que pretén fomentar el gust per la literatura entre els més petits.

A causa de les mesures covid cal inscripció prèvia, ja sigui per telèfon (937 713 328), correu electrònic (b.st.esteves.jps@diba.cat) o presencialment (Avinguda Montserrat, 10).

Darrera actualització: 16.12.2021 | 14:01