Una entrada gratuïta al Jovinfant per als infants de 2 a 16 anys empadronats a Sant Esteve

Diumenge, 26 de desembre de 2021 a les 09:00

El 27 de desembre comença el Jovinfant, la fira d’activitats lúdiques per a infants i joves, al Pavelló Poliesportiu. Els nascuts entre els anys 2005 i 2019 i empadronats a Sant Esteve tenen dret a una entrada gratuïta, que poden demanar en la recepció del Complex Esportiu. El Jovinfant és una iniciativa de les regidories d’Esports i Joventut.

El Jovinfant obrirà les seves portes els dies 27, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener. L’horari  serà de 10.30 a 13.30h i de 16.30 a 19.30h, excepte els dies 31 de desembre i 5 de gener en què només s’obrirà al matí.  L’entrada té un preu de 2 euros per dia i dona dret a anar tant a la sessió del matí com de la tarda. El tiquet es pot adquirir el mateix dia al Complex Esportiu.

Les activitats estan pensades per a infants i joves de 2 a 16 anys. Hi haurà ludoteca, inflables, llits elàstics, tallers, jocs de taula i un espai itinerant.

Tobogan gegant
Un de les propostes més espectaculars és la del tobogan gegant de 4,5 metres d’alçada. Els infants faran servir un mena de dònut gegant per baixar per la plataforma.

Hi haurà diferents tipus d’inflables, tan convencionals com de tipus botty i de pista americana.

Els tallers aniran variant segons el dia i l’horari i seran de collarets, postals 3d, cartes als reis i d’imants de nevera, entre molts d'altres.

També hi haurà un espai itinerant amb un circuit d’aventura, un taller de circ, jocs populars gegants i jocs interactius.

Per a la franja d’edat de 2 a 5 anys hi haurà un espai específic amb elements de psicomotricitat, joc simbòlic, tallers i un petit inflable.

Jovinfant comptarà amb un servei de monitoratge per tenir cura de les diferents activitats. Pares i mares podran accedir a les grades per veure la canalla i aquells progenitors amb quitxalla menor de 5 anys podran entrar a la zona de jocs i estar amb ells.

Per accedir al Jovinfant caldrà complir amb la normativa COVID vigent en cada moment i portar la mascareta.

Darrera actualització: 27.12.2021 | 13:23