Una obra de titelles tanca el cicle d’espectacles familiars Bambolina

Dijous, 4 d’abril de 2024

L’obra Bunji, la petita coala tanca aquest diumenge, 7 d’abril, el 6è Cicle d’Espectacles Familiars Bambolina. La companyia Festuc Teatre porta al Teatre Municipal El Casino una història de titelles inspirada en l’imaginari australià.  Entrades disponibles en la web Reservaplay.

La Bunji, és una coala que viu en un paratge únic: un bosc d’eucaliptus. Els coales tenen una activitat diària molt escassa, és per això que el tarannà de la nostra protagonista fa ballar el cap a la seva tribu. Quan tothom està dormint, ella vol jugar, descobrir i  enfilar-se per tot arreu. Però, de sobte, un fet inesperat farà trontollar el poblat i forçarà a la Bunji a allunyar-se de casa seva.

Bunji, la petita coala és espectacle inspirat en tot l’imaginari australià, en la seva diversitat, la seva fauna i les diferents espècies que hem de respectar i estimar.

Les entrades es troben disponibles en la web Reservaplay fins al 5 d’abril, a les 14.00 hores. També es pot adquirir el tiquet el mateix dia de l’espectacle en la taquilla.

Una temporada amb obres de companyies professionals
Entre els mesos de setembre i abril, la temporada 2023-24 de Bambolina ha ofert al públic familiar sis espectacles de gran qualitat i produïts per companyies d’artistes professionals. Les diferents funcions han combinat diferents llenguatges teatrals, com ara màgia, titelles, dansa, objectes i treball actoral.

Darrera actualització: 4.04.2024 | 08:20