Xerrada a l’institut sobre el pas a l’adolescència

Dimecres, 8 de març de 2023 a les 08:00

La psicòloga Lídia Duran dirigirà el taller participatiu Com acompanyar el pas a l’adolescència? La xerrada tindrà lloc el proper 22 de març, a les 18.30h, a l’Institut Montserrat Colomer, i està adreçada a pares, mares i tutors. Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’Associació de Famílies de l’Institut Montserrat Colomer i de l’Àrea de Salut de l’Ajuntament.

La psicòloga Lídia Duran és membre de l’Institut d’Estudis de la Sexualitat  i la Parella, entitat creada a principis de l’any 2001 per un grup de professionals de la salut. L’experta impartirà el taller, d’unes dues hores de duració, per donar elements a les famílies per comprendre aquesta etapa de la vida.

Concretament, s’explicaran els canvis psicològics i relacionals que es produeixen a l’entrada a l’adolescència i es proposaran estratègies per millorar la comunicació amb els fills. També s’abordaran aspectes com l’educació afectiva i sexual, entre d’altres temes.

El seminari és gratuït. La inscripció es pot fer en aquest formulari web

El taller Com acompanyar el pas a l’adolescència? està organitzat per l’AFA Institut Montserrat Colomer i l’Àrea de Salut de l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de l’Institut Montserrat Colomer.

Darrera actualització: 07.03.2023 | 12:38