Moció de censura: El dia després

Divendres, 6 de març de 2020 a les 00:00

Han passat tres setmanes des de la retirada, 72 hores abans de celebrar-se el ple per la seva aprovació, de la moció de censura presentada a Sant Esteve Sesrovires. Moció que hauria representat una alternativa al govern del PSC que va accedir a l’alcaldia amb només 4 regidors ara fa uns mesos, gràcies als vots de l’exalcalde Galceran i dels regidors d’En Comú i Ciutadans.
La moció signada pels cinc regidors d’Esquerra, la regidora d’Alternativa i el regidor d’Ara Ses va ser presentada a l’ajuntament el 14 de gener. Però, en el darrer moment el regidor Galceran es feia enrere i acceptava la proposta de l’alcalde Carbonell per entrar a govern com a 1er tinent d’alcalde amb la signatura delegada i coordinant totes les regidories. El binomi Carbonell-Galceran, malgrat les picabaralles, desacreditacions i desqualificacions entre ells dels darrers 12 anys, governarà i marcarà el futur del municipi. Es necessiten i depenen un de l’altre per a que la foscor amagui la boira. I, ho faran amb el beneplàcit dels regidors d’En Comú i Ciutadans. 
Si alguna cosa ha mogut a Esquerra a tirar endavant la proposta d’en Galceran de presentar una moció de censura, tot i saber els riscos que comportava, ha estat el pensar en el futur del poble. 
Ens preocupa i molt l’estat actual del nostre municipi i on ens portaran les actuals polítiques de l’alcalde Carbonell amb l’ajut del seu nou soci de govern. I per sobre de tot, fins a quin punt l’especulació i els deliris de grandesa dels dos alcaldes que governaran el municipi a partir d’ara, ens abocaran de nou a una situació dantesca. De moment i per anar fent boca, en el 2020 no hi haurà nou pressupost. L’ajuntament no compleix amb la regla de la despesa, té més despeses que ingressos i per tant prorroguen pressupost. Tornem al dia de la marmota!!!!
 

Darrera actualització: 06.03.2020 | 14:04