Fullet de la inauguració del Pavelló Poliesportiu (1988)

Divendres, 28 de setembre de 2018

El proper 9 d’octubre farà just 30 anys que es va inaugurar el Pavelló Poliesportiu Municipal. Aprofitant aquesta fita, us presentem un document que ens parla de la història d’aquest equipament esportiu. Es tracta del fullet informatiu que es va editar amb motiu de la seva inauguració  i amb l’objectiu de donar a conèixer aquest edifici a tots els sesrovirencs.

Pavelló PoliesportiuEn aquesta ocasió però, el document singularno es limita únicament a aquest fullet en si mateix, sinó que a partir de la seva divulgació el que es pretén és despertar la curiositat i l’interès per fer una mica de recerca. D’aquest document se’n pot extreure un munt d’informació, però també és un punt de partida per obtenir-ne molta més. Només cal tirar del fil.

L’Arxiu Municipal custodia tot un seguit de documents que ens permeten resseguir la història d’aquest equipament esportiu: com es va concebre, quants projectes es van redactar, com es van desenvolupar les obres de construcció i, finalment, com va esdevenir la seva posterior inauguració. Pel que fa a la documentació administrativa, es conserva l’avantprojecte, el projecte constructiu inicial, el projecte reformat i l’expedient de contractació. Entre la Col·lecció de Document Gràfic, a part d’aquest fullet, també existeix el cartell que anunciava la seva inauguració. Finalment, hi ha tot un seguit de fotografies que ens permeten, per una banda, fer el seguiment de la seva construcció i, per altra, contemplar com va ser la inauguració, gràcies a l’extens reportatge fotogràfic que es va realitzar aquell dia.

En definitiva, tots aquests documents serveixen per recordar i entendre com es va transformar aquest indret, abans ocupat només per les vinyes, fins a esdevenir un espai eminentment esportiu i que va culminar amb la construcció del Complex Esportiu Municipal l’any 2002.

L’Arxiu posa a la vostra disposició tot aquest conjunt documental i per qui tingui curiositat, us animen a tirar del fil!

                  Document

                  Fitxa descriptiva

Darrera actualització: 17.06.2019 | 14:01