Urbanisme

Model territorial

s:935:"

Actualment, el municipi de Sant Esteve Sesrovires es troba immers en la definició d’un nou model territorial que ha de substituir el Pla General d’Ordenació Municipal.

El PGOM va ser aprovat definitivament per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona el 17 d’octubre de 1990, i va ser publicat al DOGC el 13 de febrer de 1991, moment a partir del qual és vigent.

La redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Esteve Sesrovires ha d’ordenar urbanísticament el territori, planificar el seu creixement i definir el seu futur desenvolupament, amb l’horitzó establert en l’any 2025.

En aquest apartat hi trobareu informació i documentació relacionada tant amb el planejament urbanític del municipi com continguts vinculats al territori, a obres i projectes.

";

Planejament

Enllaços

Notícies

  • 21 de novembre de 2022 Finalitza la reurbanització de la vorera del carrer Martorell NOVA VORERA CARRER MARTORELL

    Sant Esteve ha iniciat la transformació de l’entrada al municipi pel sector de l’antiga Chupa Chups. Dissabte es va reobrir al trànsit el carrer Martorell, després de finalitzar les obres de reurbanització d’una de les voreres.

  • 12 de novembre de 2022 El Departament de Territori inicia la licitació de les obres de desdoblament de la B-224 entre Martorell i Sant Esteve ANUNCI LICITACIÓ B224

    Aquest matí el conseller de Territori, Juli Fernàndez, acompanyat pels alcaldes de Sant Esteve i de Martorell ha anunciat l’inici de la licitació de les obres de desdoblament de la B-224 per 28 MEUR. Les obres abastaran un tram de 2km entre ambdós municipis i permetran alliberar de trànsit el barri de Pou del Merli. Es preveu que els treballs comencin la primavera vinent i tinguin una durada de 24 mesos.

  • 20 de setembre de 2022 El tall d’aigua previst per al 21 de setembre al centre del poble es realitzarà finalment el dimecres 28 de setembre Tall d'aigua

    El tall d’aigua previst per al 21 de setembre al centre del poble es realitzarà finalment el dimecres 28 de setembre. El tall es produeix per obres de renovació en les xarxes d’abastament d’aigua i clavegueram. L’horari previst de la interrupció és de 9.00 a 13.00h i les vies afectades són C/. Martorell , C/ Bon Repòs, C/. Sucre, C/. Flors, C/ Oliveres, C/. Motor, C/. Gaudí C/. Joan Mateu, C/. Joan Miro, C/. Mossèn Cinto Verdaguer, C/. Pau Costas, C/. Jardinets, C/. Major, C/. Bon Aire, C/. Anselm Clavé, C/. Serafí Julia, C/. Sant Joan, C/. Ponent, C/. Germans Bach, C/. Sant Jordi, Av/. Montserrat Nº imparells, Pg/ Estació.

Darrera actualització: 12.07.2016 | 14:55