Urbanisme

Model territorial

Actualment, el municipi de Sant Esteve Sesrovires es troba immers en la definició d’un nou model territorial que ha de substituir el Pla General d’Ordenació Municipal.

El PGOM va ser aprovat definitivament per la Comissió d’Urbanisme de Barcelona el 17 d’octubre de 1990, i va ser publicat al DOGC el 13 de febrer de 1991, moment a partir del qual és vigent.

La redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Sant Esteve Sesrovires ha d’ordenar urbanísticament el territori, planificar el seu creixement i definir el seu futur desenvolupament, amb l’horitzó establert en l’any 2025.

En aquest apartat hi trobareu informació i documentació relacionada tant amb el planejament urbanític del municipi com continguts vinculats al territori, a obres i projectes.

Planejament

Enllaços

Notícies

  • 26 de maig de 2023 L’Ajuntament emprendrà accions contra l’advocat de la família Farràs Ajuntament

    Davant la informació que l’advocat de la família Farràs, Sergi Aymerich, difon a través del mitjà La Premsa del Baix en la qual relaciona de manera maliciosa i amb tergiversació intencionada, el cas d’una ampliació il·legalitzable d’una empresa amb el cas de les 11 naus del polígon Sesrovires, l’Ajuntament actuarà en conseqüència.

  • 3 d'abril de 2023 El Parc Central es projecta com un espai urbà familiar i inclusiu AVANTPROJECTE PARC CENTRAL

    L’Ajuntament ha presentat l’avantprojecte del Parc Central, una proposta per reurbanitzar l’actual espai verd d’uns 6.700 m2 de Vinya La Passada i convertir-lo en un parc pensat per a les famílies, on poder gaudir del joc, el passeig i l’esport al centre del municipi. L’actuació està recollida en el Pla director de l’espai públic.  

  • 28 de març de 2023 Reunió informativa amb els veïns de Pou del Merli sobre Xàmenes i la B-224 REUNIÓ INFORMATIVA

    La Sala Domènech i Estapà va acollir ahir una sessió informativa amb el veïnat de Pou del Merli per tal d’informar i resoldre dubtes sobre el nou sector industrial de Xàmenes, i explicar com afecta aquest nou desenvolupament al barri, així com les millores que suposa pel que fa a la transformació de la B-224. En la reunió van participar l’alcalde, Enric Carbonell, acompanyat pel 1r tinent d’alcalde, Joan Galceran, i assistits per tècnics dels Serveis Territorials municipals. 

Darrera actualització: 12.07.2016 | 14:55