Activitats juvenils

Dilluns, 2 de novembre de 2015

Festa Major

NITS DEL TORNEIG: Discomòbils del Torneig Internacional d’Handbol. Proposta d’oci nocturn.
SOPAR DE GERMANOR JOVE: A l’Spy Jove (un espai destinat als joves per la Festa Major), els joves del municipi celebren el Tradicional Sopar de Germanor.
NITS JOVES: Són una proposta alternativa a les nits de Festa Major (balls de versions, DJ's...)
ESPECTACLE DE FOC I CORREFOC: Organitzats entre la Colla de Diables Cadells de Drac i l’Àrea de Joventut del Patronat Municipal.
HUMOL AMALILLU: és una activitat on la diversió i l'originalitat són protagonistes. Un circuit posa a prova l'habilitat, l'equilibri i l'esperit d'aventura dels participants.

Activa’t

L'Activa't és un projecte fet per a joves i amb els joves (de 12 a 16 anys), que inclou activitats de lleure, culturals, aquàtiques, d’oci, tallers socials i esports.
Aquest projecte està inclòs dins l’Estevestiu, que engloba totes les activitats de lleure i esportives que es fan a nivell municipal, per a infants i joves, durant les vacances d’estiu.
El plat fort de l’Activa’t és l’Escapada (sortida de tres dies amb activitats d’aventura, entre d’altres) i l’Acampada (acampada d’una nit al Parc Canals i Nubiola), sense deixar de banda les altres sortides i activitats que es duen a terme.

25% de descompte amb el Carnet de l’Sputnik.

Primavera Jove i Tardor Jove

Aquesta és una proposta pensada i organitzada pel Col·lectiu Jove de Sant Esteve Sesrovires, amb el suport de l'Àrea de Joventut, per tal que sortiu al carrer i no us quedeu davant d’una pantalla, per tal que us activeu, que sortiu al carrer a relacionar-vos i a que us doni l’aire, ja que diuen que és bo per refrescar la ment.
En aquesta proposta s’inclouen arts escèniques, art jove, concerts, activitats i/o accions d’informació i assessorament en àmbits d’interès juvenil, etc.
Aquesta proposta es duu a terme en el s mesos de maig i octubre.

JovArt

Aquesta és una exposició que organitza l’Àrea de Joventut amb artistes joves de diferents disciplines (pintura, fotografia, grafits, maquillatge, escultura...) per tal de donar-los sortida i ajudar-los a mostrar el seu art. Es fa durant la Primavera Jove i s’inicia amb tota una jornada inaugural en la qual els mateixos artistes decideixen com serà i què faran.
Si ets un/a artista d’entre 12 i 35 anys i estàs interessat/da a participar-hi, vés a l’Sputnik

Cavalcada de Reis

Des de l’Àrea de Joventut, s’organitza tot el que té a veure amb tothom qui vol ser voluntari a la Cavalcada de Reis (majors de 14 anys) per a ajudar a Ses Majestats els Reis Mags en el repartiment del regals per les cases i durant la Cavalcada.
Si teniu més de 14 anys i voleu ser voluntaris en la Cavalcada, informeu-vos en a l’Sputnik

 

Darrera actualització: 2.11.2015 | 16:34