Comença el període per presentar candidatures als premis Sesrovirencs de l'Any 2022

Dimecres, 1 de febrer de 2023

L’Àrea de Premsa i Comunicació de l’Ajuntament posa en marxa una nova edició dels premis Sesrovirencs de l’Any 2022 amb l’obertura del procés participatiu per presentar propostes de candidatures. S’adreça a ciutadania i al teixit associatiu i el termini de presentación finalitza el 24 de febrer.

Els Sesrovirencs de l’Any se celebren des del 2001 “coincidint amb l’edició número 100 del butlletí municipal El Sesrovirenc”. Volen ser un reconeixement a persones, activitats i entitats sesrovirenques que hagin destacat per algun motiu rellevant l’any anterior al lliurament dels premis, en aquest cas, durant el 2022.

Tota la informació de la convocatoria així com les fitxes per presentar candidatures estan disponibles al portal de participació ciutadana de l’ajuntament: https://participa311-sesrovires.diba.cat/processes/SesrovirencsAny2022

Les propostes es poden lliurar fins al divendres 24 de febrer, tant presencialment al SIAC com per correu electrònic amillbe@sesrovires.cat. Un cop finalitzi el termini es traslladaran a la Comissió dels Sesrovirencs de l’Any per a la seva deliberació. La comissió està formada per dos membres del personal tècnic de l’Ajuntament, dos membres vocals de la societat civil nomenats pel Ple Municipal, i està presidida per l’alcalde. Les propostes finalistes s’eleven a la Junta de Govern Local que és qui atorga els premis.

El lliurament dels Premis Sesrovirencs de l’Any té lloc tradicionalment el 23 d’abril, diada de Sant Jordi, al Teatre Municipal El Casino.

Darrera actualització: 1.02.2023 | 15:32