L’equip de futbol de veterans assoleix l’objectiu de l’ascens

Dilluns, 23 de maig de 2022

L’equip de veterans del Futbol Club Sant Esteve acaba d’aconseguir l’ascens i el proper any jugarà en Divisió d’Honor, la màxima categoria de la competició. A més, el conjunt sesrovirenc encara té possibilitats de quedar primer en la taula, ja que encara queden tres jornades i es troba a tres punts del líder.

Possibilitat de quedar primers

La competició de veterans finalitza l’11 de juny i la pugna entre el primer i el segon lloc està oberta. El líder és el Martorell amb 79 punts i el segon classificat és el Sant Esteve, amb 76 punts. Hi hauria prou amb que el Martorell perdés un dels propers partits perquè el Sant Esteve es posés primer.

La probabilitat d’aquest gir existeix. El Martorell rebrà dos equips assequibles, el Corberà i el Viladecans, però el tercer partit serà contra l’Stoktchkov, un equip fort que ocupa la 5a plaça i que la darrera setmana va derrotar al tercer de la classificació, La Guardia.

En canvi, el Sant Esteve competirà contra un equip de la part baixa de la taula (Piera) i contra dos de la zona mitja (Sant Feliu i Incresa).

Si el Sant Esteve aconsegueix finalment el primer lloc, disputarà el Torneig de Campions el proper 18 de juny amb la resta de primers classificats de la resta de categories (Divisió d’honor i 1a, 2a i 3a divisió).

 

L’èxit de pujar de categoria

Al marge de la possibilitat de quedar primers, els sesrovirencs consideren que aquest any ja han aconseguit l’objectiu que volien: pujar de categoria. Aquest és el tercer ascens consecutiu del Sant Esteve.  Al 2018 es va estrenar a 3a Divisió i ha fet una progressió meteòrica, només frenada per la suspensió de la competició a causa de la covid.

El proper any, els jugadors locals jugaran en Divisió d’Honor, una categoria considerada com molt complicada, per tenir un caràcter semiprofessional i amb nombrosos jugadors provinents de la 2a i la 3a divisió de la competició federada.

De cara a la propera temporada, els sesrovirencs buscaran reforçar-se amb noves incorporacions. Tenen una estratègia a mig termini que passa primer per consolidar-se en Divisió d’Honor i, després en futures temporades, lluitar per disputar-li l’hegemonia als equips de referència com el Gavà.

L’equip de veterans del FC Sant Esteve està format majoritàriament per antics jugadors del primer equip del club. Porten entre 12 i 13 anys jugant junts. En el conjunt de veterans, antics i nous jugadors s’han sabut acoblar molt bé fins a  formar un equip equilibrat que ha aconseguit tres ascensos seguits.

Darrera actualització: 23.05.2022 | 14:33