Notícies

 • 70 anys Seat Seat celebra 70 anys i referma el compromís de fabricar un cotxe elèctric a Martorell 5 de març de 2021

  La planta de Seat ha acollit avui el 70è aniversari de la companyia en un acte amb presència del rei Felip VI, el president del Govern de l’Estat, Pedro Sánchez, i la ministra d’Indústria, Reyes Maroto. També hi han assistit els alcaldes dels tres termes on s’ubica la factoria, Martorell, Abrera i Sant Esteve. L’aposta per la mobilitat elèctrica i la primera fàbrica de bateries de l’Estat han centrat els parlaments.

 • LLUÍS CANALS MORTE Lluís Canals Morte, nou regidor de l’Ajuntament 5 de març de 2021

  Avui ha pres possessió del càrrec de regidor de l’Ajuntament de Sant Esteve pel grup d’Esquerra Republicana, en Lluís Canals Morte, en substitució d’Anna Falguera qui va presentar la seva renúncia al càrrec per motius personals.

 • REMOTIS Altran presenta a Sant Esteve un prototip de cotxe autònom basat en intel·ligència remota 4 de març de 2021

  El Centre Tècnic d’Automoció que Altran té al polígon industrial Ca n’Estella de Sant Esteve han acollit aquest migdia la presentació de Remotis, un projecte d’innovació tecnològica i social en l’automoció basat en intel·ligència remota. Està impulsat per la Fundació Altran i ha comptat amb la col·laboració de joves del CIRE. A la presentació hi han assistit l’alcalde i la consellera de Justícia.     

 • Andalusia Exposició del 10è aniversari de la Cofradía del Santo Cristo, balls i lectura del manifest del Dia de la Dona 4 de març de 2021

  La Cofradía del Santo Cristo celebra diumenge el Dia d’Andalusia a la Pista Francesc Castellet amb un programa que conté una exposició del 10è aniversari de la Cofradía, balls, desfilada de moda  i la lectura del Manifest del Dia de la Dona. Tot i que l’accés  és gratuït, a causa de la normativa COVID  cal reservar les entrades per l’aplicació ReservaPlay o al telèfon 679 677 296. 

 • Empresa Assessorament gratuït a empreses per ajudar-les en la transformació digital 2 de març de 2021

  La Xarxa de Municipis del Baix Llobregat Nord Fem Xarxa Fem Empresa ofereix un servei d’assessorament gratuït per ajudar les empreses en la seva transformació digital.  Mitjançant experts s’orienta als empresaris en àmbits com l’organització, el màrqueting o les vendes. Per a més informació i inscripció cal adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament.

 • Jornades de la Dona Les Jornades de la Dona reivindiquen el 8 de març 2 de març de 2021

  Dissabte arrenquen les Jornades de la Dona amb un espectacle que combinarà paraula i dansa.  Enguany, hi haurà vuit activitats de diferent temàtica amb motiu del 8 de març, com ara teatre, propostes per als joves i la lectura d'un manifest, entre d’altres. Les propostes han estat elaborades per la Regidoria de Gènere i Igualtat amb la col·laboració de diverses entitats.

 • Fem Xarxa Fem Empresa Fem Xarxa Fem Empresa presenta el programa formatiu 2021 per a empreses i emprenedors 1 de març de 2021

  Els ajuntaments del Baix Llobregat Nord, a través del projecte  Fem Xarxa Fem Empresa,  presenten una àmplia oferta formativa per al 2021 destinada a empreses i emprenedors. S’ofereixen fins a una vintena de cursos i tallers gratuïts, que s’impartiran per via telemàtica, entre els mesos de març a novembre.

 • Portada del conte L'Alexandra Peraut, protagonista d'un conte solidari sobre la progèria 28 de febrer de 2021

  L’Alexandra, una petita sesrovirenca de 4 anys, pateix progèria i és l’únic cas diagnosticat a Catalunya. El periodista martorellenc Quim Miró l’ha convertit en la protagonista del conte il·lustrat Una nena entre vint milions, els beneficis del qual es destinaran a la investigació de la malaltia. El projecte es presenta en el marc de la celebració avui del Dia Mundial de les malalties minoritàries i compta amb el suport de l'Ajuntament. El llibre veurà la llum per Sant Jordi.

 • Jutjat de pau Nova convocatòria per a jutge/ssa de pau substitut/a 27 de febrer de 2021

  L’Ajuntament de Sant Esteve obre una nova convocatòria pública per a l’elecció de jutge/ssa de pau substitut/a, després que l'anterior jutgessa, Esther Susagna, hagi renunciat al càrrec per motius professionals. Les persones interessades en optar al càrrec poden presentar la sol·licitud i documentació acreditativa des de l'1 fins 26 de març.

 • Punt d'accés al camí existent Ferrocarrils obre un camí provisional per treballs a la plataforma ferroviària 25 de febrer de 2021

  Ferrocarrils ha informat que aquesta setmana comencen els treballs per habilitar un accés temporal a la plataforma ferroviària, a l’alçada del carrer Carrilet, per dur a terme unes prospeccions del terreny. Aquest camí provisional tindrà una longitud d’uns 150 metres i s’obrirà des d’un camí existent a l’avinguda Vallserrat. Un cop finalitzin les obres es restituirà l’estat original de la zona.

 • Vacunació docents Comença la vacunació al personal dels centres educatius i les trucades als majors de 80 anys 25 de febrer de 2021

  Aquesta setmana s’ha iniciat la vacunació contra la Covid al personal dels centres educatius del municipi de fins a 55 anys. També es preveu que en els propers dies es comencin a administrar vacunes als majors de 80 anys que no viuen en residències i a grans dependents. El CAP del municipi ja s’hi està posant en contacte telefònic per concertar dia i hora.

 • Teatre Un drac màgic, el protagonista del nou espectacle de Bambolina 23 de febrer de 2021

  Diumenge, a les 12h, s’aixecarà el teló del teatre el Casino per oferir Puff, el drac màgic, espectacle que forma part del Cicle Bambolina. És una obra orientada al públic familiar on un nen i un drac s’embarquen en una aventura a mar obert i plena de pirates. Les entrades ja es poden adquirir per l’app ReservaPlay.

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:24
Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:24