Notícies

Pàgina 1 de 18
 • CLÀUSULES ABUSIVES 19 de gener de 2018 El servei d’assessorament sobre les clàusules abusives d’hipoteques atén 34 usuaris en sis mesos

  Des de la seva posada en marxa el juny de 2017, el servei d’assessorament sobre les clàusules abusives de préstecs hipotecaris ha ates 34 persones. Les sessions, que són gratuïtes, van a càrrec d’un advocat. La propera visita tindrà lloc el proper dimarts 23 de gener, de les 10 a les 14 hores. Els interessats han de sol·licitar cita prèvia a l’Àrea de Consum de l’Ajuntament, al telèfon 93 771 30 17.  

 • CONCURS APILO 19 de gener de 2018 Vinya del Sastret participa al concurs Apilo de recollida de piles usades

  L'Escola Vinya del Sastret participa a la quarta edició del concurs "Les piles, a l'Apilo de l'escola". Es tracta d’una iniciativa adreçada als centres educatius de Catalunya que té per objectiu fomentar la recollida selectiva de piles i acumuladors portàtils entre l’alumnat i les seves famílies. L’escola ja va prendre part en l’edició de 2015 en la qual van aconseguir recollir 99 quilos.  

 • RODAJOCS 17 de gener de 2018 Comença el segon torn del Rodajocs

  Ahir va començar el segon torn del Rodajocs, un espai adreçat a les famílies amb infants d’1 a 3 anys on pares i mares acompanyats dels seus fills gaudeixen de diverses propostes de joc i experimentació. En aquest segon torn del Rodajocs hi participen 12 famílies amb infants nascuts l’any 2016. Les sessions tenen lloc els dimarts a la tarda a les instal·lacions de La Ginesta. El curs finalitzarà el proper 19 de març.

 • ARXIU MUNICIPAL 16 de gener de 2018 Darreres actuacions a l’Arxiu Municipal

  En els darrers dies s’ha procedit a instal·lar a l’Arxiu Municipal unes prestatgeries noves en l’espai d’ampliació que ocupava l’antiga Aula de Noves Tecnologies, situat davant la seu de l’arxiu. L'actuació prové dels ajuts que atorga la Diputació a través del Catàleg 2017 de Serveis destinats als ens locals. La instal·lació de més prestatgeries permetrà col·locar part de l’important volum de documentació que genera l’Ajuntament i que amb la implementació de l’administració electrònica ha d’anar reduint significativament l’ús del paper.   

 • LLAR INFANTS 15 de gener de 2018 La Justícia dóna la raó als ajuntaments sobre el finançament de la Generalitat en les places de llar d’infants municipals entre 2012 i 2015

  El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha donat la raó als ajuntaments, entre ells el de Sant Esteve, en relació a la demanda per reclamar al Departament d’Ensenyament de la Generalitat les aportacions compromeses per a les llars d’infants dels cursos escolars 2012-13, 2013-14 i 2014-15. La sentència reconeix als ajuntaments demandants el dret a percebre els 1.300 euros per alumne/curs en el període comprès entre 2012 i 2015.

 • Reunió Serveis Territorials Ensenyament 12 de gener de 2018 Ensenyament preveu recuperar una línia de P3 i de 4t ESO per al proper curs

  Responsables dels Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament, dels àmbits d’inspecció i planificació, s’han reunit amb el regidor d’Educació, Jordi Borrell, acompanyat per la 1a tinent d’alcalde, Ma. del Carme Rallo, per abordar la programació del proper curs escolar a Sant Esteve, que preveu la recuperació d’una línia de P3 i de 4t ESO.

 • CONVOCATORIA AJUTS 12 de gener de 2018 Convocats els ajuts a activitats realitzades per les entitats el 2017

  L’Ajuntament ha aprovat les convocatòries de subvencions destinades a activitats realitzades en l’exercici 2017 per les entitats locals, en els àmbits esportiu, sociocultural i veïnal. Els impresos de les sol·licituds ja estan disponibles al web municipal. El termini de presentació de la documentació es comunicarà en breu.

 • FEM XARXA, FEM EMPRESA 8 de gener de 2018 Sessió informativa sobre la nova Llei d’Autònoms

  En el marc del projecte “Fem Xarxa, Fem Empresa” que promouen els vuit ajuntaments del Baix Nord, el proper 29 de gener tindrà lloc a Sant Andreu de la Barca la sessió informativa “Les novetats de la Llei de Reformes Urgents del Treball Autònom” .  La sessió anirà a càrrec d’una consultora i s’impartirà al Centre Escoles Velles, en sessió de tarda, de les 15 a les 16.30 h.

 • Bus urbà 2 de gener de 2018 Noves tarifes del servei de bus urbà per al 2018

  A partir d’avui entra en vigor l’actualització de les tarifes dels títols del transport urbà de Sant Esteve, després que l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l’Àrea de Barcelona aprovés els nous preus. Així, la T-10 passa a costar 10,20 euros, després de dos anys congelada, i el bitllet senzill costa 2,20 euros. L’Ajuntament manté les bonificiacions del 50% en les targetes per a estudiants i pensionistes. El preu del Transport A Demanda (TAD) és el mateix que la T-10.

 • NOVA MAQUINÀRIA COMPLEX 28 de desembre de 2017 El Complex Esportiu Municipal estrena nova maquinària de fitness i cycling

  Els usuaris del Complex Esportiu Municipal ja poden fer ús de la nova maquinària que s’ha instal·lat a les sales de fitness i de cycling. La substitució s’ha fet com estava prevista, abans de finalitzar l’any.  

 • Recollida d'animals 28 de desembre de 2017 Canvis en el servei de recollida d’animals a la via pública

  A partir del proper 1 de gener, el servei de recollida d’animals a la via pública canvia d’entitat prestadora i de centre d’acollida. Així el servei passa a gestionar-lo l’empresa APAK 9, que utilitza les instal·lacions de Font-galí, a Piera. D’aquesta manera, l’Ajuntament vol donar cobertura a totes les necessitats que requereix el municipi.

 • PROTECCIÓ CIVIL 27 de desembre de 2017 El fort vent obliga a activar el Pla de Protecció Civil

  L’Ajuntament de Sant Esteve ha activat el Pla de Protecció Civil Municipal en fase d’alerta a causa del fort vent. S’ha procedit al tancament dels parcs infantils i el parc Canals i Nubiola, i a la retirada d’alguns llums de Nadal. També han quedat anul·lades les activitats previstes a l’aire lliure. Es demana a la població que s’extremini la precaució.

Pàgina 1 de 18

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29