Notícies

Pàgina 1 de 20
 • PRESENTACIÓ UNITAT CANINA SANT ESTEVE 14 de juny de 2018 La Policia Local de Sant Esteve presenta la Unitat Canina K-33

  Avui s’ha presentat oficialment la Unitat Canina de la Policia Local de Sant Esteve, K-33, a la Pista Coberta Francesc Castellet. L’acte ha tingut una exhibició amb guies i gossos provinents d’unitats d’altres municipis que ja en tenen o es troben en fase de creació: Amposta, Vic, Caldes de Malavella, Viladecans, Cornellà, Sabadell i Sant Andreu de la Barca.

 • Agent Cívic 13 de juny de 2018 Obert el procés per cobrir plaça d'agent cívic a La Beguda

  La Mancomunitat de La Beguda Alta, integrada pels ajuntaments de Masquefa, Sant Llorenç i Sant Esteve, obre avui la convocatòria per a la contractació amb caràcter temporal d’un agent cívic. Les sol·licituds s’han de presentar al registre de l’Ajuntament de Masquefa (seu de la Mancomunitat). El termini de presentació finalitza el proper 2 de juliol.

 • Escoles Esportives 13 de juny de 2018 Les Escoles Esportives incorporen el judo i el golf a la seva oferta

  El proper 18 de juny comença el període d’inscripció a les Escoles Esportives. L’oferta de disciplines esportives inclou aquest any dos nous esports: el judo i el golf. Les Escoles Esportives estan organitzades pels clubs amb el suport i la coordinació de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament.

 • Carlos Romero 12 de juny de 2018 Carlos Romero suma l’esport amb la solidaritat a la Batalla de Rande

  L’esportista sesrovirenc Carlos Romero nedarà el proper 16 de juny un total de 27km a la Ria de Vigo, en una de les proves més dures que hi ha de natació en aigües obertes: la Batalla de Rande.  El nedador de Sant Esteve ha volgut de nou lligar esport i solidaritat. Per aquest motiu, en comptes de demanar suport i ànims per a ell, ha fet una crida pública perquè la gent faci donacions per a l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRB).

 • Sergio Pérez i Julia Galera 11 de juny de 2018 Dos medalles d’or per als joves arquers de Sant Esteve Sesrovires

  Dos estudiants de l’Institut Montserrat Colomer, Julia Galera i Sergi Pérez, han pujat al pòdium aquest cap de setmana per penjar-se la medalla d’or en el Campionat de Catalunya d’Aire Lliure, celebrat a la població tarragonina de Constantí.  Els dos joves formen part del Club de Tir d’Olesa de Montserrat.

 • Línia Ferrocarrils 11 de juny de 2018 Ferrocarrils realitzarà obres per estabilitzar talussos i millorar la seguretat

  Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) ha comunicat a l’Ajuntament que el proper 18 de juny iniciarà les obres d’estabilització d’alguns trams dels talussos adjacents a la línia ferroviària. Està previst que els treballs tinguin una durada de quinze setmanes i s’allarguin fins després de l’estiu. 

 • 11 de juny de 2018 Dos medalles d’or per als joves arquers de Sant Esteve Sesrovires
 • EN QUIMET 9 de juny de 2018 L’Arxiu Municipal ens apropa les figures de l’agutzil i el pregoner

  Coincidint amb la celebració avui 9 de juny del Dia Internacional dels Arxius, l’Arxiu Municipal de Sant Esteve s’adhereix a aquesta commemoració donant a conèixer unes fotografies que formen part del seu fons fotogràfic. Es tracta d’unes imatges que ens apropen les figures de l’agutzil i el pregoner a Sant Esteve.  

 • INSTITUT MONTSERRAT COLOMER 7 de juny de 2018 L’alcalde demana a la Generalitat la incorporació en el pressupost del desboblament de la B224 i l’institut

  L’alcalde de Sant Esteve, Enric Carbonell, ha traslladat per carta als nous consellers d’Ensenyament i de Territori i Sostenibilitat la necessitat del municipi que l’annex d’inversions del pressupost de la Generalitat incorpori el desdoblament de la carretera B-224 i la finalització de l’Institut Montserrat Colomer. Es tracta de dos projectes considerats prioritaris i inajornables.  

 • Piscina Estiu 7 de juny de 2018 El Complex Esportiu obre la piscina d'estiu el dissabte 9 de juny

  La temporada d’estiu al Complex Esportiu Municipal comença aquest dissabte amb l’obertura de la piscina exterior. A més, durant els mesos de juny i juliol, l’equipament municipal ofereix cursos de natació i d’activitats específiques per tots aquells que vulguin gaudir de l’esport durant l’època estival.

 • PDU 7 de juny de 2018 La Generalitat reactiva el Pla director d’infraestructures

  El nou conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha donat llum verda el Pla director d’infraestructures (PDI) de la ròtula Martorell-Abrera-Sant Esteve, amb la signatura de la seva aprovació inicial. El document concreta i regula la reserva de sòl necessària per implantar nous corredors d’infraestructures viàries i ferroviàries en aquest àmbit i per a l’aprofitament o reconversió dels existents.

 • CAMÍ DEL MASET 6 de juny de 2018 La pluja provoca talls i afectacions als camins

  La intensitat de la pluja caiguda en les darreres hores al municipi ha provocat acumulació de graves i fangs en diversos camins del terme i ha obligat a tallar-los per seguretat. Només en les darreres 48 hores s’han registrat 55,8 litres de precipitació, mentre que l’acumulat durant l’any 2018 és de 408,2 l., superant ja els 375 l. recollits el 2017. (Dades facilitades per http://www.meteosesrovires.cat ).

Pàgina 1 de 20

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29