Notícies

 • Marc Magem Un sesrovirenc viatja pel món durant 5 anys 30 de juliol de 2021

  El sesrovirenc Marc Magem ha viatjat durant els darrers cinc anys per tot el món. Un problema de salut va ser el detonant que el va ajudar a decidir fer un tomb en la seva vida. Ha visitat nombrosos països d’Àsia i Amèrica, on ha viscut moltes experiències positives. En els dos darrers anys, es va sumar al projecte Cristina Pérez. Ara tots dos han publicat el llibre Ànimes viatgeres per explicar el seu recorregut vital.

 • Sant Esteve nit Entra en vigor el toc de queda nocturn 29 de juliol de 2021

  Sant Esteve és un dels 17 municipis que s’incorporen des d’avui a la llista de 163 poblacions catalanes amb toc de queda nocturn, entre la 1 i les 6 de la matinada. El Govern de la Generalitat aplica aquesta mesura tenint en compte la incidència de la Covid-19 en la població.

 • Signatura convenis Signats els convenis amb els clubs per a la cessió dels equipaments esportius municipals 27 de juliol de 2021

  Ahir va tenir lloc la signatura dels convenis entre l’Ajuntament i  les entitats esportives per a la propera temporada. Aquests convenis regulen la cessió del conjunt de les instal·lacions esportives municipals als clubs i permeten la pràctica de l’esport a més de 1.000 persones. L’acord es va signar a la sala de plens consistorial.

 • Concert La Festa Major rendeix tribut a la música d’ABBA 26 de juliol de 2021

  Les cançons de l’emblemàtic grup de música suec ABBA estaran presents a la Festa Major amb un concert tribut del grup ABBA, The New Experience. L’espectacle tindrà lloc el diumenge, 1 d’agost, a les 22.00h, a la Pista Francesc Castellet. Cal reservar l’entrada a l’app ReservaPlay o al telèfon 678 010 095.

 • Escoles Esportives Les inscripcions a les Escoles Esportives començaran l’1 de setembre 23 de juliol de 2021

  Aquesta temporada el període inscripcions a les Escoles Esportives començarà l’1 de setembre.  L’oferta d’activitats inclou 10 esports diferents i 1.200 places adreçades a esportistes de totes les edats. Les inscripcions es poden realitzar al Complex Esportiu Municipal i a les entitats organitzadores.

 • Ràdio RTV10, premiada per la seva tasca de divulgació científica 23 de juliol de 2021

  El jurat de Ciencia en Acción ha concedit a RTV10 una menció d’honor en la modalitat de treballs de divulgació científica per l’espai radiofònic Fora d’Òrbita, que cada setmana apropa el món de l’astronomia als oients de  Ràdio Sant Esteve. 

 • Camions a Can Margarit Ajuntament i Generalitat estudiaran la viabilitat d'un aparcament amb serveis per a camions a Can Margarit 22 de juliol de 2021

  El Ple Municipal va donar llum verda ahir a l’aprovació d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’empresa pública CIMALSA per estudiar la viabilitat d’impulsar un projecte per a la construcció d’una àrea d'estacionament de vehicles pesats al polígon industrial Can Margarit. L’Ajuntament vol resoldre un problema que afecta la mobilitat i la salubritat dels sectors industrials.  

 • TERRASSES BAR Bars i restaurants tornen a quedar exempts de pagar per les terrasses 22 de juliol de 2021

  El Ple Municipal va aprovar ahir l’exempció a bars i restaurants del pagament de la taxa per la instal·lació de terrasses, durant el 2021. La mesura, que ja es va aplicar l’any passat, vol contribuir a la recuperació de la restauració, sector fortament castigat per la crisi de la Covid-19.

 • Carrer Inscripcions per correu electrònic al Concurs d’Engalanament de Carrers 22 de juliol de 2021

  La Festa Major recupera el Concurs d’Engalanament de Carrers, per premiar aquells que estiguin millor decorats del 29 de juliol a l’1 agost. Per participar-hi, només cal enviar un correu electrònic a ses.participacio@sesrovires.cat ambel nom del carrer, la temàtica i les dades de la persona representant.  A més del guardó i del premi en metàl·lic, el carrer guanyador tindrà l’honor d’acollir un concert de jazz el 31 de juliol.

 • Signatura Biomètrica L’Ajuntament tramitarà l’IDCAT certificat per estalviar desplaçaments als ciutadans 21 de juliol de 2021

  Per tal de facilitar l’Administració Electrònica a la població, l’Ajuntament s’ha donat d’alta com a Entitat de Registre IDCAT, la qual cosa permetrà als ciutadans poder obtenir l’IDCAT certificat sense haver de desplaçar-se a altres poblacions. A més el consistori també ha adquirit el servei de signatura biomètrica. Totes dues millores estan en funcionament des del 19 de juliol.

 • INSTAL·LACIÓ LLUMENERES LED CARRER ESTATUT Comença la substitució de 1.700 punts d’enllumenat públic per tecnologia LED 20 de juliol de 2021

  Aquesta setmana ha començat la instal·lació de 1.700 llumeneres LED en zones residencials del municipi. Els treballs, que s’han iniciat al primer polígon de Vallserrat, es preveu que finalitzin a la tardor. És la primera fase d’un pla de renovació integral de l’enllumenat públic.  

 • Fangtasy Fangtasy, espectacle musical amb el càntir com a protagonista 20 de juliol de 2021

  El trio Catarànforas presenta dissabte al Casino un espectacle musical innovador en el marc de la Festa Major. El concert Fangtasy combina un set de càntirs i àmfores  del sesrovirenc Pepe Martínez amb el piano i el saxo per aconseguir una paleta sonora única. Les entrades es poden reservar anticipament a l’app Reserva Play o al telèfon 678 010 095.

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:24
Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:24