Notícies

Pàgina 1 de 20
 • Llibre Partir 19 d'abril de 2018 La Biblioteca acull la presentació del llibre d’una autora francesa

  Gràcies a l’agermanament entre els municipis de Sant Esteve Serovires i la població francesa de Champniers, divendres la Biblioteca Municipal acollirà la presentació del llibre Partir, de l’autora gala Francy Brethenoux-Seguin. L’acte començarà a les 19.00hores.

 • Desfibril·ladors 18 d'abril de 2018 Sant Esteve incorpora nous desfibril·ladors als espais públics del municipi

  L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha adquirit quatre nous desfibril·ladors que milloraran la política d’espais cardioprotegits del municipi. A diferència dels anteriors, els nous aparells s’han instal·lat en l’exterior de diferents equipaments municipals. Els DEA, com se’ls anomena tècnicament, són uns aparells que permeten socórrer de manera ràpida i senzilla a una persona que pateixi una aturada cardíaca.

 • REUNIÓ AMB ENDESA 17 d'abril de 2018 L’Ajuntament trasllada a Endesa el malestar per la reiteració d’incidències elèctriques al municipi

  L’alcalde, Enric Carbonell, i el regidor d’Obres i Serveis, Antonio Centeno, s’han reunit amb representants d’Endesa per abordar diverses problemàtiques relacionades amb el subministrament elèctric al municipi i exigir-ne solucions. A la trobada, en la qual han participat tècnics municipals, s’ha volgut traslladar a la companyia el malestar veïnal per la reiteració d’incidències en el servei.

 • FESTA MAJOR - HUMOL AMALILLU 16 d'abril de 2018 El web municipal recull propostes per a la Festa Major 2018

  La regidoria de Participació Ciutadana està rebent, a través del formulari web d'aportacions per a l’edició de la Festa Major 2018, propostes com engalanar els carrers, competicions esportives d’entorn aquàtic o de natura, activitats musicals adreçades a públic infantil, entre d’altres. Les propostes i suggeriments es poden fer arribar fins al proper 20 d’abril.

 • Montserrat a peu 12 d'abril de 2018 EL GIRES retornarà els diners a les persones inscrites en la Montserrat a Peu

  La caminada popular Montserrat a Peu estava prevista per al passat 8 d’abril. Però per qüestions meteorològiques, el GIRES es va veure obligat a suspendre-la. L’entitat retornarà els diners de tots els qui s'havien apuntat a la caminada el proper diumenge 13 de maig, aprofitant la celebració de la Fira de Primavera i d'Entitats. La devolució es farà a l’estand del GIRES.

 • Cursa Sant Jordi 10 d'abril de 2018 Inscripcions obertes per a la popular Cursa de Sant Jordi

  El diumenge 22 d’abril la popular Cursa de Sant Jordi tornarà a reunir centenars de corredors pels carrers del centre urbà de Sant Esteve Sesrovires. Es tracta d’una prova atlètica no competitiva oberta a persones de totes les edats. Les inscripcions ja estan obertes.

 • Prova sirenes risc químic 9 d'abril de 2018 Prova de sirenes de risc químic

  Protecció Civil informa que el proper dimarts 10 d’abril es durà a terme la primera de les dues proves anuals de sirenes d'avís a la població per risc químic del 2018. A la nostra zona, la prova es realitzarà a les 10.00 del matí i durarà 10 minuts.

 • POLICIA LOCAL 7 d'abril de 2018 Detinguts a Sant Esteve els presumptes autors d'un robatori amb força

  La Policia Local i Mossos han detingut aquest dissabte a Sant Esteve quatre homes com a presumptes autors d'un robatori amb força a la veïna localitat d'Olesa. Els detinguts tenen entre 25 i 35 anys i nacionalitat espanyola. 

 • COMISSIÓ SERVEIS COMUNITARIS INSTITUT 6 d'abril de 2018 Sant Esteve, un referent en l’aplicació del servei comunitari en l’alumnat de secundària

  Des del curs passat, l’Institut Montserrat Colomer aplica el servei comunitari dins el currículum dels alumnes de 3r i 4t de l’ESO, tal i com estableix un decret del Departament d’Ensenyament de l’any 2015. L’experiència del centre sesrovirenc en projectes similars n’ha facilitat la implementació, convertint-lo en un referent. Així, la seva experiència s’explica en altres centres del territori.

 • Ajuntament 3 d'abril de 2018 Nou pla d'ocupació per cobrir dos llocs d’auxiliar administratiu

  L’Ajuntament de Sant Esteve ha iniciat el procés per cobrir dos llocs de treball d’auxiliar administratiu a les dependències municipals dins la convocatòria d'un nou pla d'ocupació. Les persones interessades poden adreçar-se a Promoció Econòmica fins al proper 10 d’abril. Per a participar en el procés de selecció cal estar en situació d’atur i inscrit a l’Oficina de Treball del SOC.

 • TALLER MÒBIL 3 d'abril de 2018 Tallers gratuïts sobre el funcionament del mòbil, oberts a tothom

  Tens un mòbil i no acabes de saber com funciona? Necessites un cop de mà? Per donar resposta a dubtes sobre la telefonia mòbil, l’Àrea de Benestar Social organitza durant el mes d’abril tres sessions gratuïtes dins de l’anomenat “Espai de mòbil”.

 • SANT ESTEVE MEDIEVAL 28 de març de 2018 Tres Tombs i Mercat Medieval, els dies 7 i 8 d'abril a Sant Esteve

  Sant Esteve viurà els dies 7 i 8 d’abril la quarta edició del Mercat Medieval amb la presència d’una quarantena de parades i diverses activitats entre les quals destaca un espectacle de falconeria. El cap de setmana es completarà amb la celebració diumenge dels tradicionals Tres Tombs.

Pàgina 1 de 20

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29