Notícies

 • Campanya Complex Nadal 2019 L’Ajuntament i les AMPAs promouen una campanya de recollida de joguines 4 de desembre de 2020

  Amb l’objectiu que tots els infants del municipi puguin gaudir de la màgia de les festes nadalenques i rebre un regal, l’Ajuntament amb la col·laboració de les AMPAs de les escoles i l’institut impulsen una campanya de recollida de joguines. La campanya s’inicia el proper dilluns dia 7 i fins al 21 de desembre, amb el Complex Esportiu com a punt de recollida.

 • AGENT CÍVIC Sant Esteve incorpora la figura de l’agent cívic 4 de desembre de 2020

  Informar sobre les mesures per la COVID-19, promoure el civisme entre la ciutadania, o vetllar per la convivència són algunes de les funcions que desenvoluparà, des d’avui i pels carrers del municipi, una agent cívic. Les seves tasques estaran coordinades i supervisades per la Policia Local.

 • Sala estiraments Entra en funcionament la nova sala d’estiraments i abdominals del Complex Esportiu 3 de desembre de 2020

  La nova sala d’estiraments i abdominals del Complex Esportiu ja està operativa. Es tracta d’un espai diàfan amb diferents elements per treballar l’estirament de la musculatura, la mobilitat articular i l’equilibri. Recentment el Complex Esportiu també ha incorporat en la sala de fitness una màquina de treball funcional.

 • Terrenys antiga Chupa Chups Obert el període d’exposició pública del projecte urbanístic de l’antiga Chupa Chups 3 de desembre de 2020

  La modificació de planejament a la zona de l'antiga Chupa Chups ja es troba a exposició pública per un període de 3 mesos. L’expedient del projecte es pot consultar al Portal de Transparència de l’Ajuntament. Paral·lelament, s’està ultimant el procés participatiu per informar i copsar l’opinió de la ciutadania.

 • VESTIDORS PAVELLÓ Els nous vestidors del pavelló, a punt 1 de desembre de 2020

  Amb la posada en marxa de la caldera d’aigua calenta sanitària es dona per finalitzada la reforma integral dels vestidors del pavelló poliesportiu que forma part de l’adequació i millora d’aquest equipament esportiu. Les obres, amb un cost de 357.567,10 €, comporten importants millores  en confort, seguretat, accessibilitat i eficiència energètica.

 • sida El PIDCES informa sobre la sida a l’alumnat de batxillerat 1 de desembre de 2020

  Coincidint amb el Dia mundial de la lluita contra la sida, avui els dos dinamitzadors del PIDCES (Punt d’Informació i Dinamització al Centre d’Educació Secundària) han anat fins a les portes de l’Institut Montserrat Colomer per conscienciar els alumnes de batxillerat sobre la malaltia provocada pel VIH. El PIDCES és un servei de la regidoria de Joventut.

 • Complex Esportiu El Complex Esportiu demana l’opinió dels usuaris de l’equipament 1 de desembre de 2020

  L'Àrea d'Esports ha fet arribar als abonats i usuaris del Complex Esportiu una enquesta per conèixer la seva opinió sobre l’equipament. Les respostes formaran part d’un estudi de la Diputació de Barcelona que compara els serveis esportius de diferents municipis. L’enquesta es pot respondre de l’1 al 31 de desembre.

 • Pepe Martínez El sesrovirenc Pepe Martínez desenvolupa el càntir com a instrument musical 27 de novembre de 2020

  El sesrovirenc i professor de l’Aula de Música Pepe Martínez ha integrat el càntir en el seu set d'instruments de percussió musical. Després de més de 10 anys treballant en aquest  projecte, ara forma part de Canticum Trio on continua desenvolupant les possibilitats d’aquest instrument musical que té els seus orígens en la cultura popular. Canticum Trio actuarà a Lleida el proper 28 de novembre.

 • XERRADA LITERÀRIA Xerrada literària de Núria Pradas i Martí Gironell al Casino 27 de novembre de 2020

  “Quan Jean León va trobar Shopie Simmons” és el títol de la conversa literària que els reconeguts escriptors Núria Pradas i Martí Gironell oferiran divendres 4 de desembre a Sant Esteve. És la primera d'un cicle de xerrades que portaran a diversos punts del territori. Cal reservar entrada a través de l’app Reservaplay. L’aforament és limitat per les restriccions de la Covid-19.

 • Màquina funcional Matrícula gratuïta i mascareta de regal al Complex Esportiu 27 de novembre de 2020

  El Complex Esportiu Municipal engega l’1 de desembre una nova promoció. Els nous abonats tindran matrícula gratuïta i rebran una mascareta de regal. A més l’equipament municipal continua millorant amb la instal·lació d’una nova màquina funcional i la creació d'una sala d’estiraments.

 • Pamela Palenciano Una ponència teatral sobre la violència cap a les dones 27 de novembre de 2020

  El 25 de novembre és el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. En el marc de les activitats organitzades amb aquest motiu per la regidoria de Gènere i Igualtat, es troba la ponència teatral Deshilando las violencias machistas, de l’actriu i activista feminista Pamela Palenciano. La representació es podrà veure en directe pel canal de Youtube del Consell Comarcal, el 30 de novembre, d'11:30 a 12:30 hores.

 • Pou del Merli Comencen les obres de millora viària al Pou del Merli 26 de novembre de 2020

  Aquesta setmana han començat les obres de millora a la calçada dels carrers Romaní, Sant Pau i Oliveres al barri del Pou del Merli. Paral·lelament, s’han iniciat els treballs per a la construcció d’un mur de contenció al carrer Sant Pau.

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:24
Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:24