Notícies

Pàgina 1 de 25
 • PDUI 17 d'abril de 2019 Sant Esteve exposa les al·legacions al Pla Director Urbanístic i d’Infraestructures de la ròtula Abrera-Martorell

  L’Ajuntament de Sant Esteve ha defensat davant de la Direcció General d’Urbanisme i Carreteres les al·legacions presentades al Pla Director Urbanístic i d’Infraestructures de la ròtula Martorell-Abrera. Les propostes aborden mesures per integrar les noves infraestructures viàries a l’entorn o la priorització de connexions que evitin la saturació de la xarxa. 

 • Conveni Abrera - Sant Esteve epl Casal Social de Ca n'Amat 16 d'abril de 2019 Abrera i Sant Esteve signen un acord per la cotitularitat del Casal Social de Ca n’Amat

  Els alcaldes d’Abrera i de Sant Esteve, Jesús Naharro i Enric Carbonell, han subscrit un nou conveni que regula la cotitularitat del Casal Social del barri de Ca n’Amat. L’acord té com a objectiu normalitzar la situació d’aquest equipament, tant pel que fa a la inscripció registral com a la seva gestió intermunicipal i permetrà també iniciar la licitació per la gestió del servei de bar.  

 • FC Sant Esteve 16 d'abril de 2019 L’equip de veterans, campió de la lliga de futbol

  Quan encara no s’ha acabat la lliga, l’equip de veterans del FC Sant Esteve s’ha proclamat el campió de la competició. A més,  amb aquest primer lloc també s’ha assegurat l’ascens de categoria.

 • PLAÇA DR. TARRÉS 15 d'abril de 2019 Comencen les millores d’accessibilitat a la plaça del Doctor Tarrés

  Avui s’han iniciat les actuacions per millorar l’accessibilitat a la plaça del Dr. Tarrés. Amb l’execució d’aquests treballs es vol facilitar l’accés a aquest espai públic a les persones amb mobilitat reduïda i ampliar l’espai per acollir-hi activitats i dinamitzar la zona.

 • Cursa Sant Jordi 15 d'abril de 2019 Inscripcions obertes per a la Cursa Sant Jordi

  Les inscripcions a la tradicional Cursa de Sant Jordi comencen el 15 d’abril. La Cursa està organitzada per l’Àrea d’Esports i torna  a apostar per un esdeveniment esportiu popular, no competitiu i obert a les persones de totes les edats. La prova esportiva tindrà lloc enguany el 5 de maig a causa del calendari electoral. 

 • Pou del Merli 15 d'abril de 2019 La problemàtica de les urbanitzacions amb dèficits arriba al Parlament

  Com Pou del Merli, a Catalunya hi ha 750 urbanitzacions amb dèficits urbanístics i anomalies, que no poden afrontar ni veïns ni ajuntaments. En aquest sentit, el Parlament ha aprovat per unanimitat una moció que demana la modificació de la legislació i fer viables els costos d’urbanitzar.

 • Casal Social de Ca n'Amat 11 d'abril de 2019 Obres de millora de l'accessibilitat al Casal Social de Ca n'Amat

  Aquesta setmana han començat les obres per a l'adequació de l'accés al Casal Social de Ca n'Amat des de l'avinguda Sant Esteve. L’objectiu és millorar l’accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda.

 • Taller Mobilitat 11 d'abril de 2019 Estudiants de l’Institut aprenen les oportunitats que els ofereix Europa

  L’Àrea de Joventut, a través del PIDCES, va organitzar el passat 10 d’abril una conferència per als estudiants de 2n de Batxillerat de l'Institut Montserrat Colomer sobre les oportunitats que els ofereix la Unió Europea en matèria de mobilitat, tant en l’àmbit acadèmic com en el professional i el del voluntariat. La xerrada va comptar amb la col·laboració d’Europe Direct Barcelona.

 • Taekwondo 10 d'abril de 2019 El taekwondo sesrovirenc triomfa en la competició

  El primer trimestre del 2019 ha estat una etapa d’intensa activitat per a l’Escola Taekwondo Sesrovires. El taekwondo sesrovirenc ha viatjat per Catalunya, Espanya i Europa per participar en diversos campionats de pumse i de combat. Els darrers èxits els ha obtingut al Torneig de l’Amistat. El proper repte és l’Open d’Espanya.

 • Alcaldes i regidors del Baix Nord davant la seu del Departament de Territori 9 d'abril de 2019 Els ajuntaments del Baix Nord oficialitzen la reclamació per reduir una zona tarifària

  Alcaldes i regidors de set ajuntaments del Baix Llobregat Nord han formalitzat aquest matí al registre del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat la presentació d’un document de consens per reduir una zona tarifària del transport públic. En una carta conjunta dirigida al conseller Damià Calvet, Abrera, Castellví, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa i Sant Esteve reclamen minimitzar el greuge que pateixen els veïns dels municipis no metropolitans, amb menys opcions de mobilitat.

 • Processó 9 d'abril de 2019 La processó de Divendres dels Dolors obre els actes de Setmana Santa

  La Cofradía del Santo Cristo prepara per al 12 d’abril la processó de Divendres dels Dolors.  Els membres de l’entitat de Sant Esteve Sesrovires estaran acompanyats per la banda de música de la Virgen de la Sierra i pels costaleros de la Veracruz. La processó començarà a les 21.00 hores  i sortirà i finalitzarà a la plaça del Doctor Tarrés.

 • Equip DeCabrisCreisi 9 d'abril de 2019 Sesrovirencs finalitzen una cursa de 100km per lluitar contra la pobresa

  Aquest cap de setmana s’ha celebrat la Trailwalker de Girona, una cursa organitzada per Oxfam Intermón per recaptar diners contra la pobresa en el món.  Dos equips de la trail han comptat amb representació sesrovirenca i han aconseguit no només finalitzar les marxes de 50 i 100km, sinó també reunir més de 6.500 euros en aportacions solidàries.

Pàgina 1 de 25

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29