Notícies

Pàgina 1 de 20
 • Jornades Europees amb Miglanico 25 de maig de 2017 Les poblacions de Miglianico i Sant Esteve Sesrovires reflexionen sobre Europa i la identitat local

  Aquest cap de setmana, el projecte El futur de les petites ciutats d’Europa continua a Sant Esteve Sesrovires amb una jornada de reflexió sobre la Unió Europea i la identitat local. El debat reunirà al Casino a membres del teixit social i associatiu de la població italiana de Miglianico i de Sant Esteve Sesrovires, així com als alcaldes de les dues poblacions agermanades.

 • Oriol Junqueras 24 de maig de 2017 El vicepresident de la Generalitat visita Sant Esteve per participar en la Festa de la República

  Oriol Junqueras, vicepresident de la Generalitat, la vicepresidenta del Parlament de Catalunya, Anna Simó, els consellers del Govern Antoni Comín i  Meritxell Serret,  i diversos diputats del Parlament de Catalunya i del Congrés dels Diputats, entre ells Gabriel Rufian, visitaran dissabte Sant Esteve Sesrovires per participar en la Festa de la República , una trobada que ERC organitza cada any en una localitat diferent i que enguany tindrà lloc a  Sant Esteve Sesrovires.

 • Cartografia 19 de maig de 2017 La cartografia de Sant Esteve, en 3-D

  La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires la nova cartografia topogràfica urbana 3D escala 1:1000 del municipi, una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques, ja que aquesta cartografia s’utilitza com a base per al planejament urbanístic, el cadastre i les xarxes de serveis i equipaments.

 • Coloms 19 de maig de 2017 L'Ajuntament implanta un sistema anticonceptiu per al control dels coloms

  L’Àrea de Medi Ambient impulsa des del mes d’abril un innovador sistema per controlar la població de coloms. L’Ajuntament ha instal·lat en dos llocs estratègics del municipi uns dispensadors que subministren blat de moro recobert amb una substància anomenada nicarbacina, que inhibeix la capacitat reproductora dels coloms. L'eficàcia del fàrmac anticonceptiu per al control de coloms amb nicarbacina ve avalada per una llarga trajectòria a diversos municipis d'Itàlia i Espanya on ha aconseguit reduir la població de coloms en pocs mesos de forma ètica sense necessitat de sacrificar-los.

 • Bandera europea 16 de maig de 2017 La primera jornada de les sessions sobre Europa, dedicada a la memòria històrica

  Els dies 19 i 20 de maig, Sant Esteve Sesrovires acull la primera sessió del projecte El futur de les petites ciutats d’Europa . Aquest cap de setmana les jornades estan dedicades a la conferència Memòria europea comuna per a un futur comú i comptarà amb la participació d’una delegació de la població italiana de Miglianico. Les jornades són gratuïtes i obertes a tothom.

 • Xerrada Educar per a la vida 16 de maig de 2017 Xerrada sobre educar per a la vida

  L’Àrea d’Educació organitza el proper 23 de maig una xerrada-col·loqui sobre Educar per a la vida . La trobada vol aportar suggeriments  per compartir amb les famílies, el professorat i professionals i afavorir així el procés de desenvolupament a les diferents etapes escolars, que incideixen el seu camí de la vida.

 • Estació de tren 14 de maig de 2017 Interromput el servei de tren per un acte vandàlic en la via

  El servei de Ferrocarrils de la Generalitat de la línia R6 va quedar ahir dissabte interromput entre les estacions de Sant Esteve Sesrovires i de Martorell a causa d’un acte vandàlic.  Un grup de grafiters va col·locar uns carros de la compra en la via del tren amb la intenció d’aturar-lo i pintar-lo. Ferrocarrils de la Generalitat va poder restablir el servei, però els trens van haver de circular fora d’horari. Mossos d’Esquadra està investigant el cas per aclarir els fets i detenir els culpables.

 • Mercat dels diumenges 14 de maig de 2017 L’Ajuntament informa els paradistes de la finalització del Mercat dels diumenges

  La Regidoria de Comerç ha enviat una carta als paradistes del Mercat dels diumenges per informar-los de la finalització del contracte entre l’Ajuntament i l’Associació UVA-Mercats Catalans, adjudicatària de la concessió per gestionar el mercat del Polígon Anoia. L’any 2012 es va signar un acord per a cinc anys que no preveia la renovació del contracte. El mercat mantindrà la seva activitat comercial fins al proper 28 de maig.

 • Estevestiu 12 de maig de 2017 Comencen les inscripcions a l’Estevestiu

  L’Estevestiu torna a presentar aquest any una gran oferta esportiva i de lleure per a infants i joves durant els mesos de juny i juliol. Les inscripcions seran del 15 al 28 de maig i s’han de realitzar al Complex Esportiu Municipal o directament a l’entitat o club organitzador. 

 • Bandera de la Unió Europea 12 de maig de 2017 Jornades europees a Sant Esteve Sesrovires amb la presència d’europarlamentaris

  Sant Esteve Sesrovires acollirà del 20 de maig a l’11 de juny unes jornades per parlar d’Europa des d’una perspectiva local. El municipi ha estat l’únic de Catalunya que ha estat subvencionat per la Unió Europea en el marc del projecte El futur de les petites ciutats d’Europa . Gràcies a aquest ajut, Sant Esteve Sesrovires s’agermanarà amb la població italiana de Miglianico i se celebraran conferències durant quatre caps de setmana amb la participació, entre altres ponents, de diversos europarlamentaris.

 • Policia Local 11 de maig de 2017 La Policia Local deté quatre persones per robatori en un domicili

  La Policia Local ha efectuat avui quatre detencions per robatori amb força en un domicili de l’Avinguda Bon Repòs. Els detinguts ja estan a disposició judicial i s’ha pogut recuperar els objectes robats, entre els quals hi havia joies, diners i ordinadors portàtils. La detenció ha estat possible gràcies a la col·laboració d’un veí i d’un policia local de la localitat del Prat. L’agent, que es trobava fora de servei, ha seguit als sospitosos fins que ha arribat la Policia Local per fer-se càrrec de la detenció.

 • Trobada de la Gent Gran 11 de maig de 2017 La gent gran celebra la seva trobada anual

  Avui s’està celebrant la 36a  edició de la Trobada de la Gent Gran. Com en els darrers anys, s’ha triat el Restaurant del Club de Golf per acollir aquest jornada de germanor que té lloc cada any.  Un cop finalitzi el dinar, hi haurà un sessió de ball amb la música de Zafiro. La Trobada de la Gent Gran està organitzada per l’Àrea de Benestar Social.

Pàgina 1 de 20

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29