Notícies

Pàgina 1 de 20
 • AJUNTAMENT 17 de novembre de 2017 Aprovat el Pla d’ajust per al període 2017-2027

  El Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques ha aprovat en data 15 de novembre el Pla d’ajust per al període 2017-2027, ratificat en Ple el passat 24 de juliol. 
   

 • 6a FIRA DE NADAL 13 de novembre de 2017 Obertes les inscripcions a la 6a Fira de Nadal

  Des d’avui i fins al proper 24 de novembre estan obertes les inscripcions per participar a la 6a Fira de Nadal que tindrà lloc a Sant Esteve el dissabte 2 de desembre. Aquesta fita comercial està oberta a la participació de comerciants, particulars, entitats i artesans. Les inscripcions es poden formalitzar a través del web municipal www.sesrovires.cat i al SIAC de l’Ajuntament.

 • Enquesta 13 de novembre de 2017 Recollida de dades per a l'enquesta de Seguretat Pública de Catalunya

  El Departament d’Interior de la Generalitat ha informat que des d'avui i fins a finals de desembre està duent a terme l’Enquesta de Seguretat Pública de Catalunya. L’enquesta es fa a través del telèfon a una mostra representativa de la població.

 • ATUR 9 de novembre de 2017 L’atur baixa a Sant Esteve durant l’octubre

  Sant Esteve trenca la tendència general d’increment de l’atur d’octubre amb un descens  del 0,3% respecte setembre, situant l’índex de desocupació en el 8,8% i 306 persones aturades, 11 menys que el mes anterior. Percentualment, l’índex sesrovirenc està per sota del global català que és del 11,6% i del comarcal que registra un 11,1%. Sant Esteve és, després de Castellví amb un 7,9% d’atur, el municipi del Baix Nord amb menor desocupació.

 • ESTUDIANTS 8 de novembre de 2017 Ajuts per al transport d'estudiants fora i dins del municipi

  Aquesta setmana finalitzen les convocatòries de les dues línies d’ajuts per al transport d’estudiants que atorga anualment l’Ajuntament. D’una banda, l’ajut per al transport d’estudiants que estiguin cursant formació reglada en centres públics de la província o adscrits que no s’imparteixin al municipi i, de l’altra, l’ajut al transport escolar per assistir als centres educatius públics d’infantil, primària i secundària de Sant Esteve.

 • Presentació del projecte Vincles 8 de novembre de 2017 Es presenta una nova edició del projecte educatiu Vincles

  L’Institut Montserrat Colomer ha acollit la presentació de la novena edició del projecte Vincles, un programa d’atenció educativa a la diversitat de secundària. L’acte ha comptat amb la presència del regidor d’Educació, Jordi Borrell, alumnes, tutors i famílies. En aquesta edició hi participen 7 alumnes.

 • ELECCIONS 21-D 8 de novembre de 2017 El 21 de desembre serà no lectiu als centres docents de Catalunya

  El Ministeri d’Educació ha informat que el proper 21 de desembre serà dia no lectiu a Catalunya, és a dir, els centres escolars no faran classe, a causa de la convocatòria d'eleccions previstes per aquest dia.

 • Concurs iniciatives empresarials 7 de novembre de 2017 Oberta la convocatòria per participar al 9è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

  Fins al 19 de febrer es poden presentar a l’Àrea de Promoció Econòmica les candidatures per participar al 9è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord, una activitat promoguda pels ajuntaments d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires-, a través dels seus departaments de Promoció Econòmica. L’objectiu del concurs és reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d’atenció a emprenedors i alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves d’aquests municipis.            

 • PODA ARBRAT MUNICIPAL 7 de novembre de 2017 S’inicia la campanya de poda de l'arbrat municipal

  Aquest matí, operaris de la brigada municipal han començat els treballs de poda de l’arbrat municipal. Està previst que la campanya s’allargui fins a finals de febrer. Els treballs s’han iniciat pel centre urbà i continuaran pels barris i polígons industrials, a més de parcs urbans i jardins. En total, es preveuen recollir unes 70 tones de restes vegetals.

 • El Govern municipal rebutja els empresonaments 3 de novembre de 2017 Declaració del Govern de l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires "No els volem a la presó"

  Davant els esdeveniments de les últimes hores, amb l’ingrés a la presó de càrrecs electes del nostre país, que se sumen als d’en Jordi Cuixart i Jordi Sànchez, el govern de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires,

 • ACTES INCÍVICS 3 de novembre de 2017 L’Ajuntament ha obert una quarentena d’expedients sancionadors per incompliment de l’ordenança de Civisme

  En la darrera Junta de Govern Local, l’Ajuntament ha decidit iniciar tres procediments  sancionadors per fets que poden constituir una infracció del que recull l'Ordenança Municipal del Civisme, la Convivència i de l'Ús l'Espai Públic. Amb aquests ja són 41 el nombre total d’expedients oberts des de principis d’any.

 • PLE EXTRAORDINARI ORDENANCES FISCALS 31 d'octubre de 2017 Ordenances Fiscals: Increment sobre l'1% i congelació d'escombraries i aigua

  El ple de l'Ajuntament de Sant Esteve ha iniciat la tramitació per aprovar les Ordenances Fiscals que entraran en vigor a partir de l'1 de gener de 2018. La major part de taxes i tributs s'incrementen l'1,6% corresponent a l’IPC d'agost a l'Estat (índex que a Catalunya és de 2,1% al setembre). L’increment de l'IBI es queda en l'1% i les taxes d’escombraries i de subministrament d’aigua i clavegueram es mantenen invariables.

Pàgina 1 de 20

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29