Notícies

Pàgina 1 de 22
 • BIBLIOTECA 14 de desembre de 2018 Llum verda a la redacció del projecte d’ampliació de la biblioteca

  La Junta de Govern ha aprovat avui l’adjudicació de la redacció del projecte d’ampliació de la biblioteca municipal i de la direcció d’obres. El projecte preveu dotar de espai la zona de biblioteca, la creació d’una aula d’estudi, la construcció d’un lavabo adaptat, i millores en eficiència energètica.

 • CLOENDA 5È FEM XARXA 14 de desembre de 2018 Un centenar d'empreses participen en el Networking de cloenda del 5è FEM XARXA FEM EMPRESA

  Més d’un centenar d’empresaris i emprenedors de la zona del Baix Llobregat van participar ahir a Olesa en el networking i la jornada de cloenda de la 5a edició del programa intermunicipal de suport al teixit empresarial, que  impulsen els serveis de Promoció Econòmica dels Ajuntaments d’Olesa, Esparreguera, Abrera, Martorell, Collbató, Sant Esteve, Sant Andreu i Castellví.

 • ROUREDA ERASMUS PLUS 13 de desembre de 2018 L'Escola La Roureda participa en el programa Erasmus Plus

  Una delegació d’alumnes de 6è i docents de l’escola La Roureda de Sant Esteve Sesrovires es troben a Taranto, Itàlia, en el primer viatge que es realitza en el marc del programa Erasmus Plus. El centre ha estat seleccionat per participar en aquest programa cofinançat per la Unió Europea que té per objectiu la innovació i l’intercanvi per a les bones pràctiques.

 • VISITA INTERMUNICIPAL 13 de desembre de 2018 La llar d’infants La Ginesta acull una jornada de formació per a futurs educadors

  Una seixantena d’alumnes i professors del grau superior d’educació infantil de l’Escola Intermunicipal del Penedès van visitar dimarts la Llar d’Infants Municipal La Ginesta en el marc d’una jornada de formació. El centre sesrovirenc és considerat un referent tant pel projecte educatiu i les instal·lacions, com pel programa de serveis d’atenció a la petita infància.

 • PROJECTE CARE 13 de desembre de 2018 Sant Esteve participa al projecte europeu CARE sobre immigració

  L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha estat convidat a participar en el projecte CARE, una iniciativa de caràcter europeu adreçada a petits municipis que vol fomentar el diàleg intercultural i la creació d’una xarxa de solidaritat per als immigrants. La participació en aquest projecte està finançada per la Unió Europea a través del programa "Europa per als ciutadans" i tindrà una durada de 18 mesos.

 • AJUNTAMENT 13 de desembre de 2018 L’alcaldia assumeix la regidoria de Gestió de Serveis Externalitzats Via Pública

  La regidoria de Gestió de Serveis Externalitzats Via Pública que fins ara ostentava el regidor de Locos por Sanes, Jaume Ripollès, passa a ser assumida per l’alcalde, Enric Carbonell, després que se li hagi revocat la delegació. La decisió ve motivada per l’actitud crítica del regidor envers a “aspectes dels serveis públics que fins ara depenien de la seva gestió, per la qual cosa ha demostrat la seva incapacitat i renúncia a fer front a les responsabilitats que se li van encarregar”.

 • Esport 12 de desembre de 2018 Campanya Alcohol Zero a les Instal·lacions Esportives

  L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires engegarà al gener la campanya Alcohol Zero a les Instal·lacions Esportives .  El consistori vol conscienciar la població sobre la necessitat de complir amb la Llei de l’Esport, que prohibeix la venda i el consum de begudes alcohòliques durant les competicions esportives.

 • Curs 11 de desembre de 2018 Les empreses i els comerços, obligats a relacionar-se electrònicament amb l’administració

  Les empreses s’han de relacionar electrònicament amb l’administració pública a l’hora de fer qualsevol mena de tràmit,  fer peticions o consultar l’estat dels seus expedients.  Per facilitar que les empreses compleixin amb la llei, l’Ajuntament organitza un curs d’administració electrònica completament gratuït el proper 19 de desembre. 

 • Taekwondo 5 de desembre de 2018 Guillem Bonilla, subcampió d’Europa de Taekwondo

  L’equip de competició de l’Escola Taekwondo Sesrovires es troba a Marina d’Or disputant el campionat d’Espanya i d’Europa de Clubs. El sesrovirenc Guillem Bonilla, amb 9 anys, s’ha proclamat subcampió d’Europa i campió d’Espanya de la seva categoria.  Per la seva part, Alejandro Rueda ha aconseguit el bronze al Campionat d’Espanya. Encara queden molts dies de competició i el taekwondo sesrovirenc aspira a moltes més medalles. Albert Bonilla té combat avui. La competició es pot veure en streaming en aquest enllaç:  https://www.fetaekwondo.net/video-streaming-european-championships/

 • Campus d'Hivern 4 de desembre de 2018 Ballar, patinar i jugar a pilota als campus d’hivern

  Durant les festes nadalenques, infants  i joves tenen l’oportunitat de gaudir amb l’esport i les activitats físiques a través dels Campus d’Hivern. Ses Dansa, el Club de Patinatge i el Futbol Club Sant Esteve ja tenen les inscripcions obertes.

 • Jana Fernández 30 de novembre de 2018 Jana Fernández juga la final de la Copa del Món de Futbol sub 17

  La futbolista sesrovirenca Jana Fernández està disputant amb la selecció espanyola el Mundial de Futbol Femení sub 17 a l’Uruguai. Després de fer un gran paper en la fase de grups, la selecció espanyola juga dissabte la final de la Copa del Món contra Mèxic. El FC Sant Esteve organitza un acte al Casino per veure el partit en pantalla gegant i donar suport a l’esportista de Sant Esteve Sesrovires.

 • DEA plaça Xic Mateu 30 de novembre de 2018 L’Ajuntament amplia el nombre de desfibril·ladors amb dos nous DEA a la plaça Xic Mateu i Ca n'Amat

  Sant Esteve Sesrovires compta des d’aquesta setmana amb dos nous desfibril·ladors.  Un s’ha instal·lat a la plaça Xic Mateu i un altre al Casal Social de Ca n’Amat.  D’aquesta forma l’Ajuntament incrementa el nombre de zones cardioprotegides fins a 8 aparells. Hi ha previst fer un curs de formació sobre desfibril·ladors per a la ciutadania.

Pàgina 1 de 22

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:29