Oberta la presentació de candidatures als Premis Sesrovirencs de l’Any 2021

Dimecres, 9 de febrer de 2022

L’edició dels Premis Sesrovirencs de l’Any 2021 ja s’ha posat en marxa amb l’inici de presentació de candidatures en les diferents categories: Persona, Entitat i Activitat. El procés participatiu està obert al teixit associatiu i a la ciutadania en general. El període de presentació de propostes finalitza el 28 de febrer.

Els premis Sesrovirencs de l’Any s’atorguen des del 2001 i són un reconeixement a aquelles persones, activitats i entitats sesrovirenques que hagin destacat per algun motiu rellevant l’any anterior al lliurament dels premis, en aquest cas, l’any 2021.  La convocatòria d’enguany recupera la normalitat després que l’any passat se celebressin les edicions de 2019 i 2020, que la pandèmia va obligar a ajornar l’any abans.

Les fitxes de candidatures estan disponibles al web Decidim Sesrovires. Es poden lliurar presencialment al SIAC de l’ajuntament o per correu electrònic a l’adreça amillbe@sesrovires.cat. El període de presentació de propostes finalitzarà el 28 de febrer de 2022.

Un cop tancat el procés participatiu, les propostes es traslladaran a la Comissió Sesrovirencs de l’Any per al seu debat. La comissió, constituïda per dos representants tècnics de l’ajuntament, dos membres vocals nomenats pel Ple Municipal i presidida per l’alcalde, presenta la proposta de premiats a la Junta de Govern Local que és qui atorga els guardons.  

Darrera actualització: 9.02.2022 | 15:18