Hemeroteca

  BANY NOCTURN 30 de novembre de -1
  Lloc: Piscina d'Estiu Hora: 24.00
  BALL DE FESTA MAJOR 30 de novembre de -1
  Lloc: Pista Poliesportiva Francesc Castellet
  BANY NOCTURN 30 de novembre de -1
  Lloc: Piscina d'Estiu Hora: 24.00
  CAMPANADES DE CAP D'ANY 30 de novembre de -1
  Lloc: Plaça Doctor Tarrés Hora: 24.00  
  Nou equip de govern Aprovat el nou cartipàs municipal 15 de juny de 2015
  L’Ajuntament de Sant Esteve ha aprovat el nou cartipàs municipal. La nova estructura organitzativa es basa en l’estalvi i, a banda, de la reducció de retribucions, s’ha suprimit el càrrec de confiança.
  Obres rotonda Iniciades les obres de la rotonda d'accés a Sant Esteve 28 d'agost de 2015
  A finals d’agost s’ha iniciat la primera fase de les obres de construcció de la nova rotonda d’accés a Sant Esteve, en el nus de la B-224 i la BV-2293. Durant aquesta setmana s’ha efectuat la senyalització provisional que delimita la calçada en la zona de l’encreuament i ja són visibles els moviments de terra en la part sud.
  Campus setembre 2015 Campus de patinatge i Diverdans, al setembre 8 de setembre de 2015
  El Club de Patinatge Artístic i l’entitat SesDansa organitzen campus de setembre amb l’objectiu d’oferir activitat per als infants sesrovirencs en els setmanes prèvies a l’inici del curs escolar. Ambdós campus es realitzaran de l’1 al 10 de setembre, en horari de matí, de les 9.30 fins a les 13.00 h.
  Futbol Comencen les inscripcions de les Escoles Esportives Municipals 8 de setembre de 2015
  El període d’inscripció per als nous alumnes de les Escoles Esportives Municipals comença el proper 1 de setembre. L’Àrea d’Esports, en col·laboració amb els clubs locals, ofereix la possibilitat d’escollir entre vuit disciplines esportives diferents. Les inscripcions s’han de fer en el Complex Esportiu Municipal.
  Acte de benvinguda escolar Acte de benvinguda al nou curs escolar 2015-16 8 de setembre de 2015
  Una de les màximes autoritats en Musicoteràpia a Catalunya i Espanya, la sesrovirenca Serafina Poch, ha estat avui l’encarregada d’impartir la conferència de l’Acte de Benvinguda del Curs Escolar 2015-16, una trobada organitzada per la Regidora d’Educació i que cada any reuneix a l’Ajuntament els representants de la comunitat escolar del municipi. La pionera a Espanya d’aquesta disciplina ha centrat la seva ponència en la seva experiència com a docent d’aquesta matèria.
  Imatge de document Sant Esteve demana l'adhesió a la Xarxa de Ciutats Refugi 16 de setembre de 2015
  L’Ajuntament ha mostrat el seu suport unànime al refugiats sirians i ha sol•licitat l’adhesió a la Xarxa de Ciutats Refugi iniciada a Barcelona, a través de dues mocions aprovades en el ple celebrat ahir.
  Ple municipal aprovant l'adhesió a l'AMI Sant Esteve s'adhereix a l'AMI 16 de setembre de 2015
  El ple ha donat llum verda a l’adhesió de Sant Esteve a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). La moció va ser presentada pels grups municipals de Convergència i ERC, i aprovada amb els vots favorables dels set regidors de l’equip de govern.
  Cable de fibra òptica Comença el desplegament de fibra òptica al municipi 25 de setembre de 2015
  Dilluns està previst que s’iniciï el desplegament de fibra òptica al municipi. L’empresa Cobra, encarregada de les obres d’instal·lació ha informat que els treballs començaran pels carrers Carrilet i Mirador de Montserrat i les avingudes Vallserrat i Salvador Dalí. Així mateix, ha assegurat que no hi haurà afectació de trànsit ni talls de carrers.
Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:31

Opcions

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:31