Aprovada la proposta d'ordenances per al 2017

Dijous, 27 d’octubre de 2016

L'Ajuntament de Sant Esteve ha aprovat inicialment les Ordenances Fiscals per al 2017 que entraran en vigor a partir de l'1 de gener. De la proposta en destaca la congelació de les taxes d'escombraries i de l'aigua a l'espera de les licitacions d'ambdós serveis previstes per a l'any vinent. Tampoc experimenta variació la taxa per activitats esportives, que inclou els abonaments al Complex Esportiu Municipal. La resta de taxes pujaran un 3%.

En quant als tributs, es mantenen congelats excepte el de vehicles i l'IBI. L'impost de circulació té un increment general del 2%, mentre que es graven amb un 6% els de major cilindrada. És el cas dels turismes amb més de 20 cavalls fiscals i les motos amb una cilindrada superior als 1.000 cc. Pel que fa a l'augment del 4% de l'IBI, aquest respon al procés de revisió cadastral per adaptar els valors al preu real de mercat. La darrera ponència cadastral de Sant Esteve és de l'any 1997.

La proposta d'ordenances es va aprovar amb els 9 vots favorables de l'equip de govern (PSC, ERC i Entesa) mentre els 4 regidors de l'oposició (ARAses, CiU i LXS) van votar-hi en contra.

Les Ordenances Fiscals 2017, així com les corresponents bonificacions, estaran disponibles al web municipal a partir de l'1 de gener.

CONSULTA LES BONIFICACIONS VIGENTS 

Darrera actualització: 2.11.2016 | 09:53