Notícies

 • TRAMS RENOVACIÓ XARXA AIGUA AV CATALUNYA La renovació de la xarxa d’aigua potable a La Coma començarà al setembre 9 d'agost de 2022

  Un cop finalitzada al juliol la renovació de part del clavegueram a La Coma, a principis de setembre està previst que comenci la segona fase de les obres amb la instal·lació de la nova canonada d’aigua potable a l’avinguda Catalunya. El projecte s’executarà per trams, amb una durada d’uns quatre mesos.

 • CURSOS I TALLERS L’Ajuntament edita un llibret amb l’oferta formativa pel proper curs 4 d'agost de 2022

  Ja està disponible al web municipal la informació sobre les diferents propostes formatives pel curs 2022-2023. Hi trobareu cursos i tallers de Benestar Social, Educació i Cultura, amb iniciatives municipals i d’entitats, les Escoles Esportives dels clubs i les Activitats Aquàtiques del Complex Esportiu Municipal.   

 • Visita alcalde i regidora Seguretat Ciutadana Entren en funcionament en fase de proves les 15 càmeres de videovigilància instal·lades al municipi 26 de juliol de 2022

  Sant Esteve ja ha completat la instal·lació del sistema de videovigilància amb un total de 15 càmeres que actualment operen en mode de proves. S’estan realitzant els darrers ajustaments tècnics i completant la formació a la Policia Local. L’alcalde Enric Carbonell i la regidora de Seguretat Ciutadana, Roser Brosed, han visitat avui el centre de control a les dependències policials.

 • Innobus El projecte Innobus busca joves universitaris per posar-los en contacte amb empreses innovadores 26 de juliol de 2022

  El proper mes de setembre arrenca una nova edició del projecte Innobus, que té com objectiu connectar el talent jove amb les empreses del territori a través dels reptes d’innovació. Els participants visitaran empreses líders del seu sector i coneixeran destacats empresaris i directius. Per participar cal fer la preinscripció abans del 16 de setembre en la web https://www.innobaix.cat/innobusers/

 • Estevestiu La regidoria d’Esports reconeix la tasca que fan les entitats amb l’Estevestiu 25 de juliol de 2022

  Aquesta setmana l’Estevestiu entra en la seva recta final. Enguany al voltant de 500 infants i joves han pogut gaudir d’una oferta que ha inclòs 14 campus i casals. La regidoria d’Esports es mostra molt agraïda per la bona feina que han fet clubs i entitats oferint unes activitats esportives, culturals i lúdiques que permeten la conciliació familiar.

 • INSTITUT Sant Esteve reclama a la Generalitat la finalització de l'institut 22 de juliol de 2022

  El Ple Municipal ha aprovat per unanimitat una moció dels grups del govern municipal que reclama al Departament d’Educació de la Generalitat la immediata licitació de l’obra de finalització de l’Institut Montserrat Colomer. L’Ajuntament lamenta la tardança i els reiterats incompliments per part de la Generalitat en un projecte aprovat des de l’any 2010.

 • ESTACIÓ L’Ajuntament reclama el manteniment dels trens directes sense transbordament i rebutja el pla de Ferrocarrils 22 de juliol de 2022

  El Ple de l’Ajuntament ha aprovat una moció conjunta per exigir a la Generalitat que mantingui els trens directes de les línies d’Igualada i Manresa sense haver de fer transbordament a Martorell, una proposta que recull el Pla d’Actuació 2022–2026 de Ferrocarrils i que comportarà un deteriorament en la mobilitat dels veïns i veïnes de Sant Esteve.

 • Aula de Música L’Aula de Música redueix quotes per al proper curs 21 de juliol de 2022

  Ja està obert el període d’inscripció per al curs 2022-23 de l’Aula de Música de Sant Esteve. L’entitat ofereix un ampli programa formatiu amb una reducció del 10% de les quotes per al proper curs per l’augment de l’aportació municipal. La inscripció s’ha de realitzar a través de la web musica.situat.com.

 • IDCAT Certificat El nombre de sol·licituds de l’IDCAT continua creixent i ja arriba a més de 320 certificats 20 de juliol de 2022

  L’Ajuntament va començar a tramitar l’IDCAT Certificat al juliol de l’any passat. Des de llavors, més de 320 persones s’han apropat a les dependències municipals per obtenir aquest certificat que permet fer múltiples gestions amb les administracions  públiques. L’obtenció de l’IDCAT Certificat és gratuïta i es pot obtenir amb una única visita al SIAC.

 • Partit Estats Units-CV Sant Esteve Intensa activitat del CV Sant Esteve al juliol 20 de juliol de 2022

  El Club Vòlei Sant Esteve no s’atura a l’estiu. El passat cap de setmana va rebre la visita d’un equip dels Estats Units i es van jugar dos partits amistosos. Aquesta setmana s’està impartint un curs de tecnificació per a esportistes de tres categories diferents. A més, ja s’han apuntat 27 equips per al torneig de Festa Major i només queda una plaça lliure.

 • Complex Esportiu Renovació a fons del gimnàs del Complex Esportiu 19 de juliol de 2022

  El Complex Esportiu Municipal renovarà completament la sala de fitness i de càrdio, entre el 23 de juliol i el 15 d’agost. Es fusionen els dos espais, se substitueixen totes les màquines cardiovasculars i les bicicletes indoor i, a més, s’afegeixen nous aparells de musculació. En total, 72 noves màquines. D’altra banda, la piscina interior se sotmetrà a l’agost a tasques de manteniment.

 • Germans Castel Carla i Lucas, dos germans campions 18 de juliol de 2022

  Carla i Lucas Castel són germans i destacats esportistes sesrovirencs. Carla, de 8 anys, és campiona de Catalunya de Gimnàstica Artística i Lucas, que en té 10, va aconseguir dues medalles a la Final de Catalunya de Natació. Carla participa aquest dimecres en el Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Pamplona.  

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:24
Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:24