Notícies

 • Pla de salut Fins al 9 d’octubre es pot contestar l’enquesta sobre les accions del Pla de Salut 27-09-2022

  Després de l’elaboració de la diagnosi de la salut pública de Sant Esteve Sesrovires, l’Àrea de Salut impulsa una nova enquesta per concretar les accions que ha de portar a terme el Pla de Salut Municipal. El formulari es pot contestar fins al 9 d’octubre, en paper o bé online en aquest enllaç.

 • Setmana Energia Sostenible La Setmana de l’Energia Sostenible reuneix a Sant Esteve empreses i professionals del sector 26-09-2022

  L’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires se suma a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible amb un ampli programa d’actes, que inclou una jornada tècnica amb empreses i professionals del sector i activitats de sensibilització per a diferents públics. Dimarts tindrà lloc al Casal Social de Vallserrat l’obertura de la Setmana i la inauguració de l’exposició Actuem amb energia.

 • Pla ocupació Oferta de feina d’un adminitratiu/va de gestió 26-09-2022

  L’Ajuntament ha posat en marxa un procés de selecció per contractar una persona per al lloc d’administratiu/va de gestió. Les persones interessades han de presentar una instància al registre de l’Ajuntament fins al 27 de setembre amb  el currículum, document Dardo, vida laboral, titol formatiu i nivell de català.

 • INUNCAT Protecció Civil activa l'alerta del Pla INUNCAT per pluges intenses la propera nit i matinada al Baix Llobregat 23-09-2022

  Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquest matí l’alerta del Pla INUNCAT per la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) d’un episodi de pluges intenses aquesta propera nit i matinada que podria deixar quantitats destacades sobretot a les comarques del litoral i prelitoral de Barcelona. Segons l’SMC, els xàfecs més intensos podran superar el llindar dels 20 l/m2 en 30 minuts i podran anar acompanyats localment de tempesta i fenòmens de temps violent (fort vent, calamarsa, esclafits o tornados). Com a mesura de precaució, l'Ajuntament ha netejat els embornals i ha suspès la Festa de Final d'Estiu prevista per avui. Es recomana a la ciutadania seguir els següents consells de Protecció Civil i trucar la Policia Local si detecten alguna zona inundada o problema semblant.

 • Cursos Dones L’Ajuntament organitza un programa de formació per a dones 23-09-2022

  En el marc del Programa comarcal de suport per un nou impuls econòmic i social, l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires ha preparat un projecte de promoció de la formació, adreçat prioritàriament al col·lectiu de dones.  Els cursos són de competències digitals, atenció al client, comerç, comptabilitat i manipulació alimentària. Estan subvencionats per l’Ajuntament i no tenen cap cost per a l’alumnat. Les inscripcions s’han de fer del 27  de setembre al 4 d’octubre al servei de Promoció Econòmica. Donat que les places són limitades, es concediran per estricte ordre d’entrada.

 • Sala Jove Oferta de feina per contractar un dinamitzador/a juvenil 22-09-2022

  L’Ajuntament ha obert un procés de selecció per contractar una persona per a la plaça de dinamitzador/a juvenil. Les persones interessades han de presentar una instància abans del 26 de setembre al registre de municipal.

 • Trobada Puntaires Puntaires de tot Catalunya es troben diumenge a Sant Esteve Sesrovires 21-09-2022

  Més de 170 aficionades a les puntes de coixí participaran diumenge, a la pista Francesc Castellet, en la 27a Trobada de Puntaires. Les participants arribaran des d’una quinzena de diferents poblacions catalanes. També hi haurà sis parades per adquirir fils, didals, patrons i altres materials relacionats.

 • Tall d'aigua El tall d’aigua previst per al 21 de setembre al centre del poble es realitzarà finalment el dimecres 28 de setembre 20-09-2022

  El tall d’aigua previst per al 21 de setembre al centre del poble es realitzarà finalment el dimecres 28 de setembre. El tall es produeix per obres de renovació en les xarxes d’abastament d’aigua i clavegueram. L’horari previst de la interrupció és de 9.00 a 13.00h i les vies afectades són C/. Martorell , C/ Bon Repòs, C/. Sucre, C/. Flors, C/ Oliveres, C/. Motor, C/. Gaudí C/. Joan Mateu, C/. Joan Miro, C/. Mossèn Cinto Verdaguer, C/. Pau Costas, C/. Jardinets, C/. Major, C/. Bon Aire, C/. Anselm Clavé, C/. Serafí Julia, C/. Sant Joan, C/. Ponent, C/. Germans Bach, C/. Sant Jordi, Av/. Montserrat Nº imparells, Pg/ Estació.

 • gat L’Ajuntament anima a col·laborar amb l’entitat que gestiona les colònies de gats 20-09-2022

  Les colònies controlades de gats s’han mostrat com la millor forma d’impedir el creixement descontrolat dels felins i de garantir les condicions sanitàries, tant dels gats com de l’entorn. Amb aquesta finalitat l’Ajuntament té signat un conveni amb una entitat, en la qual poden col·laborar persones voluntàries.

 • Bambolina Diumenge comença el cicle d’espectacles familiars Bambolina amb una obra de màgia 19-09-2022

  La 5a temporada del cicle d’espectables Bambolina arrenca diumenge amb Hăi, la pescadora de somnis, una obra que combina la màgia i el teatre d’objectes. Les entrades i els abonaments ja es poden adquirir a l’app ReservaPlay. Bambolina ofereix al públic familiar sis espectacles de companyies professionals.

 • Tall d'aigua Tall d’aigua al centre del poble el dimecres per obres de millora en la xarxa 19-09-2022

  Amb motiu de les obres que AGBAR està fent al barri de La Coma, consistents en la renovació de les xarxes d’abastament d’aigua i clavegueram a l’avinguda Catalunya, el dimecres 21 de setembre està previst un tall del subministrament d’aigua a tot el centre del poble. L’horari previst de la interrupció és de 9.00 a 13.00h.

 • Pla de salut Consulta ciutadana per concretar les accions del Pla de Salut Municipal 19-09-2022

  Després de l’elaboració de la diagnosi de la salut pública de Sant Esteve Sesrovires, l’Àrea de Salut impulsa una nova enquesta per concretar les accions que ha de porta a terme el Pla de Salut Municipal. El formulari es pot contestar, del 19 de setembre al 9 d’octubre, en paper o bé online en aquest enllaç.

Canals RSS disponibles

Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:24
Darrera actualització: 09.01.2020 | 09:24