Sant Esteve reclama a la Generalitat la finalització de l'institut

Divendres, 22 de juliol de 2022 a les 18:00

El Ple Municipal ha aprovat per unanimitat una moció dels grups del govern municipal que reclama al Departament d’Educació de la Generalitat la immediata licitació de l’obra de finalització de l’Institut Montserrat Colomer. L’Ajuntament lamenta la tardança i els reiterats incompliments per part de la Generalitat en un projecte aprovat des de l’any 2010.

La moció neix d’un nou incompliment per part de la Generalitat que va comunicar a l’Ajuntament que al març es trauria a concurs el projecte de finalització de l’institut per obrir el procés de licitació. 

En la darrera visita d’un conseller d’Educació a Sant Esteve, al febrer del 2019, Josep Bargalló va comprometre’s a prioritzar l’ampliació de l’institut quan hi hagués disponibilitat pressupostària. Al maig del mateix any, la Generalitat va donar llum verda al projecte amb l’encàrrec a l’empresa pública Infraestructures.cat amb un pressupost d’1,7 milions d’euros. A data d’avui, la finalització del projecte segueix aturada.

La moció, presentada pel grup d’ARAses, va comptar amb l’adhesió de la resta de formacions del govern municipal, PSC i Ciutadans, i amb el vot favorable també dels grups de l'oposició d’ERC, Alternativa Unitària i Sesrovires en Comú, aprovant-se per unanimitat.   

DOCUMENT MOCIÓ INSTITUT

Darrera actualització: 22.07.2022 | 19:44