Ajuntament i Diputació impulsen un concurs d’idees per avançar en la reactivació del projecte del Fòrum

Dimecres, 5 de maig de 2021

Una vintena d’arquitectes han visitat avui l’espai de l’edifici Fòrum. Són part dels professionals que participen en el concurs d’idees d’arquitectura, impulsat per l’Ajuntament i la Diputació, del qual en sortirà una proposta amb caràcter d’avantprojecte. El termini per participar-hi finalitza el 20 de maig.

La visita ha comptat amb l’acompanyament de l’alcalde, Enric Carbonell, el primer tinent d’alcalde, Joan Galceran, l’arquitecta municipal i responsables tècnics de la Diputació. D’aquesta manera, els participants han pogut conèixer sobre el terreny la singularitat de l’espai que s’ha d’adaptar al programa funcional ja definit i que determina els usos que tindrà l’equipament.

El concurs d’idees forma part dels recursos tècnics del Catàleg de Serveis de la Diputació, ens que s’encarrega de la seva organització i finançament. De totes les propostes que es presentin, un jurat en seleccionarà un màxim de cinc que passaran a una segona fase en la qual s’escollirà la proposta guanyadora. El jurat estarà format majoritàriament per arquitectes de la Diputació i del COAC, i per part de l’Ajuntament hi participaran l’alcalde i l’arquitecta municipal.

Està previst que a l’estiu s’hagin seleccionat les cinc propostes que passaran a una fase final en la qual han de treballar i presentar propostes més detallades i amb caràcter d’avantprojecte. Una vegada escollida la guanyadora, el procés continuarà amb l’adjudicació de la redacció del projecte d’execució i de la direcció de l’obra.

FOTOS 1 i 2: PLANTA BIBLIOTECA 
FOTO 3: PRESENTACIÓ VISITA 
FOTOS 4 I 5: PLANTA COBERTA - PLAÇA PÚBLICA

Darrera actualització: 5.05.2021 | 21:28