Campanya extraordinària d’esterilitzacions a les colònies de gats

Dilluns, 14 de novembre de 2022 a les 08:00

L’associació Animales Libres y Salvajes i l’Àrea de Salut estan realitzant aquests dies una campanya extraordinària d’esterilitzacions a les colònies controlades de gats de diferents carrers del municipi. D’altra banda, cal recordar que està prohibit i sancionat alimentar els gats a la via pública.

Esterilitzacions
Recentment s’han esterilitzat 20 gats de la colònia de l’Església i de la colònia del carrer Ebre, i en breu s’esterilitzaran 15 gats de la colònia del Passeig de les Oliveres. Les esterilitzacions tenen la finalitat de mantenir una població estable i evitar els problemes associats al zel, com ara baralles, marcatge territorial o els miols de reclam.

Prohibit alimentar gats al carrer
Animales Libres y salvajes i l’Àrea de Salut, de forma conjunta, gestionen les colònies controlades de gats del municipi, on els animals reben una alimentació equilibrada amb pinso, cosa que contribueix a millorar les seves condicions físiques i a evitar la presència d’aliment orgànic indesitjable a la via pública.

Només les persones autoritzades per l’Ajuntament, com ara el voluntariat de l’entitat, poden alimentar els gats de carrer. Deixar menjar orgànic a la via pública està sancionat pels problemes de salubritat que causen en l’entorn.

Darrera actualització: 11.11.2022 | 10:23