El desdoblament de la B-224 començarà al setembre

Divendres, 4 d'agost de 2023 a les 19:00

El Departament de Territori ha anunciat que les obres de desdoblament de la B-224 entre entre Martorell i Sant Esteve podran començar al setembre, un cop adjudicades per un import de 26,5 MEUR. Els treballs corresponen al tram de dos quilòmetres entre la rotonda del polígon Anoia i l’enllaç amb l’A-2 i l’AP-7, amb una connexió a Martorell. El termini d’execució és de 24 mesos.

La nova via projectada consta de dues calçades de dos carrils de circulació de 3,5 metres d’amplada cadascun, vorals exteriors d’1,5 metres i interior d’1 metre. Les obres inclouran altres treballs com el desviament de serveis afectats, les tasques de senyalització, abalisament, drenatge i seguretat, la generació de passos de fauna, i el reforç del ferm d’un tram d’un quilòmetre de la B-224 actual.

Al seu pas pel Pou del Merli es proposa un desviament amb un nou traçat en sentit nord per allunyar el trànsit que ara travessa el barri i que supera els 20.000 vehicles diaris. D’aquesta manera, l’actual traçat es reconvertirà en un vial urbà, amb il·luminació i voreres més amples.

A Martorell, el projecte inclou una rotonda elevada de grans dimensions sobre el vial que connecta l’A-2 i l’AP-7 i una segona rotonda per a connectar amb els carrers del Puig del Ravell i dels Barons de Castellvell, així com diversos ramals d’enllaç.

 

 

Darrera actualització: 04.08.2023 | 20:27