L'Ajuntament lliura als centres educatius nous exemplars de llibres de 'La Maleta Violeta'

Divendres, 28 d'abril de 2023 a les 17:00

La regidora d'Igualtat, Polítiques Feministes i LGTBI, Roser Brosed, ha lliurat als centres educatius sesrovirencs nous exemplars que formen part de ´La Maleta Violeta’, una guia amb més de dos-cents títols de llibres per la igualtat de gènere, adreçats a infants i joves. 

El nou material de La Maleta Violeta s’ha entregat a la llar d’infants, a les escoles i a l’institut. L'acte ha comptat amb la presència d el'alcalde enric Carbonell. Aquesta guia té com a objectiu dotar-los d'una eina i d'uns recursos per poder treballar a l'aula la coeducació en la igualtat de gènere. 

Durant el curs, el treball entre la regidoria d'Igualtat i els centres educatius del municipi va més enllà de la Maleta Violeta. S'organitzen conjuntament jornades, commemoracions, i tallers. La propera activitat programada serà al maig per treballar a l'aula la diversitat familiar, tant en professorat com en alumnat.

A més dels centres educatius, la guia que es va presentar l’any passat es va lliurar també a les famílies i está disponible al web municipal


Darrera actualització: 28.04.2023 | 14:11