Tres pòdiums per al taekwondo sesrovirenc en l’Open d’Espanya de Poomsaes

Dimecres, 19 d'abril de 2023 a les 11:45

Guillem Bonilla, Laura Uroz i Paula Sánchez han pujat al pòdium en el 20è Open d’Espanya de Poomsaes, que s’ha celebrat a la Nucía (Alacant) el passat cap de setmana. En aquest mateix campionat, l’Escola Taekwondo Sesrovires ha quedat tercera per equips. D’altra banda, els taekwondistes de Sant Esteve van participar al març a l’Open d’Alcarràs i en el seminari d’alta tecnificació al Morell.

Open d’Espanya
En l’Open d’Espanya, Guillem Bonilla va guanyar la medalla d’or de la categoria cadet. “El Guillem va fer una feina espectacular”, assegura el seu entrenador Alberto Bonilla. L’esportista sesrovirenc va fer un bon paper en els dos aspectes en que es divideix el poomsae, la presentació i la tècnica.

En la categoria parella cadet, Guillem Bonilla i Paula Sánchez, van representar a la Federació Catalana de Taekwondo i van aconseguir la medalla de plata. Tots dos porten entrenant i competint junts des de petits. El passat mes de març es van proclamar campions d’Espanya.

Per la seva part, Laura Uroz es va preparar a fons el campionat i va assolir una medalla de bronze en la categoria màster 1.

Alcarràs
D’altra banda, l’Escola Taekwondo es va desplaçar el passat més de març fins a Lleida per participar en l’Open Vila d’Alcarràs. El taekwondo sesrovirenc va participar en dues categories. En la categoria A, per a esportistes sense experiències en competició, es van obtenir 13 ors, 12 plates i 17 bronzes. En la categoria B,  per esportistes més experimentats, els resultats van ser 7 ors, 4 plates i 5 bronzes, a més de proclamar-se campions per equips.

Curs d’alta tecnificació
També al mes de març, Alberto Bonilla i Laura Uroz van assistir a Morell (Tarragona) al seminari de poomsae impartit per Patricio Martínez, bronze en el mundial de Corea del 2022, i pel també medallista mundial Gustavo Díaz.  Va ser un clínic d’alta tecnificació per a mestres i esportistes d’elit.

Darrera actualització: 19.04.2023 | 11:52